Bir zamanların ünlü çifti, kuliste yakalandı!

2000 yılında evlenen, 2005 yılında Brad Pitt'in Angelina Jolie ile yakınlaşmasından sonra boşanan bir zamanların en gözde çifti Jennifer Aniston ve Brad Pitt,15 yıl sonra ilk kez bir arada görüntülendi.

20 Ocak 2020 Pazartesi 12:27
Bir zamanların ünlü çifti, kuliste yakalandı!

2000 yılında evlenen ve 2005 yılında boşanan Jennifer Aniston ve Brad Pitt, SAG Ödülleri Töreninde, ayrılık sonrası ilk kez bir arada ve bu kadar samimi görüntülendi. Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2000-2005 yılları arasında evli kalmış, Brad Pitt'in rol arkadaşı Angelina Jolie ile aşk yaşaması sonrasında ise boşanmışlardı.

Aradan yıllar geçti, Angelina Jolie ile evlenen Brad Pitt 2016 yılında ünlü aktristen de boşandı. Ancak Brad Pitt eski eşi Jennifer Aniston ile bağlarını koparmadı. Brad Pitt en son Aniston'ın 50. yaş günü partisinde de görüldü. Altın Küre'de ise eski eşinden "İyi bir arkadaşım" diye bahsetti ancak Aniston ile aynı kareye girmedi.

Yıllar sonra bir ilk gerçekleşti.

Son Güncelleme: 20.01.2020 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15