Cedi Osman'ın Ebru Şahin'e Evlilik Teklifi Ettiği Yüzüğün Fiyatı Dudak Uçuklattı

Kapadokya'da oyuncu sevgilisi Ebru Şahin'e romantik bir evlilik teklifi eden basketbolcu Cedi Osman'ın aldığı tektaş yüzüğün fiyatı belli oldu. Sevgilisi için kesenin ağzını açan Osman, 1 milyon TL'ye 5 karatlık tektaş aldı.

16 Eylül 2021 Perşembe 11:59
Cedi Osman'ın Ebru Şahin'e Evlilik Teklifi Ettiği Yüzüğün Fiyatı Dudak Uçuklattı

Basketbolcu Cedi Osman, uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu Ebru Şahin'e Kapadokya'da evlilik teklifi etti. Cleveland Cavaliers'tan yıllık 8 milyon dolara yakın para kazanan Cedi Osman, sevgilisi için hiçbir masraftan kaçınmadı.

'Hercai' dizisinde canlandırdığı 'Reyyan' karakteriyle büyük bir şöhret yakalayan Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman evleniyor. Cedi Osman, pazartesi günü Ebru Şahin'e sürpriz yaptı ve özel jet kiralayarak, kız arkadaşı ile birlikte Kapadokya'ya gitti. Milli basketbolcu, dün de ünlü oyuncuya evlilik teklifinde bulundu.

1 MİLYON TL'YE YÜZÜK

Fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem olan çifte tebrik mesajları yağdı. Cleveland Cavaliers'tan yıllık 8 milyon dolara yakın bir rakam kazanan basketbolcunun yüzük için ödediği miktarda ortaya çıktı. Cedi Osman'ın, Ebru Şahin'e taktığı yüzüğün 5 karat ve değerinin de yaklaşık 1 milyon TL olduğu konuşuluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15