Çukur'un Fenomen Oyuncusu Baba Oluyor

Çukur adlı dizinin fenomen oyuncusu Erkan Kolçak Köstengil'in baba olacağı öğrenildi.

19 Aralık 2019 Perşembe 15:26
Çukur'un Fenomen Oyuncusu Baba Oluyor

2018 yılında, kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun ile nikah masasına oturan Çukur dizisinin Vartolusu Erkan Kolçak Köstengil'in baba olacağı öğrenildi. Cansu Tosun'un 3 buçuk aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

MUTLU HABERİ SADECE AİLELERİYLE PAYLAŞTILAR

Milliyet'in haberine göre: geçtiğimiz akşam katıldığı bir etkinlikte giydiği salaş elbisesiyle akıllara hamilelik iddialarını getiren güzel oyuncu Cansu Tosun'un 3 buçuk aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Bebek haberini şimdilik sadece yakın çevresiyle paylaşan çiftin, heyecanlı ve mutlu olduğu öğrenildi.

DÜĞÜNLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Sadettin karakteriyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, geçtiğimiz sene Antalya'da festival tadında bir düğünle Cansu Tosun ile evlendi. Çiftin düğününe Bülent Şakrak - Ceyda Düvenci çifti olmak üzere Şebnem Bozoklu, Gökçe Bahadır, Leyla Lydia Tuğutlu gibi ünlü isimler katılmıştı.

Son Güncelleme: 23.12.2019 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.