Cüneyt Arkın'ın el yazısı ile hazırladığı vasiyeti açıklandı, kızı Filiz Cüreklibatır vasiyetnameye itiraz etti

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra usta oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı. Arkın'ın vasiyeti sonrası aile arasında miras kavgası başladı. Arkın'ın Güler Mocan'dan dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır vasiyetnameye itiraz etti.

13 Ocak 2023 Cuma 09:11
Cüneyt Arkın'ın el yazısı ile hazırladığı vasiyeti açıklandı, kızı Filiz Cüreklibatır vasiyetnameye itiraz etti

Kalp durması sonucu hayata veda eden efsane oyuncu Cüneyt Arkın'ın ailesi miras yüzünden gerildi. Cüneyt Arkın'ın kendi el yazısıyla hazırladığı vasiyetname, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde aileye açıklandı.

Günaydın'ın haberine göre, Cüneyt Arkın'ın hazırladığı vasiyetnamede Beşiktaş Levent'teki gayrimenkul eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat ve Kaan Polat Cüreklibatır'a paylaştırıldı.

Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı! Kızının itirazı sonrası miras kavgası... İşte detaylar

Arkın, Levent'teki gayrimenkulünü eşi ve iki erkek çocuğuna bırakınca, ilk eşinden dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır vasiyete itiraz etti.

SSSS

BABASIYLA GÖRÜŞMÜYORDU

Cüneyt Arkın'ın Güler Mocan ile 4 yıl süren evliliğinden olan kızı Filiz gözlerden uzak büyümüş hatta Cüneyt Arkın tarafından sır gibi saklanmıştı. Birçok kişinin bilmediği Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı, Güler Mocan ve babası Cüneyt Arkın 1968'de boşandıktan sonra babası ile bir daha hiç görüşmemişti.

Son Güncelleme: 13.01.2023 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15