'Dünyada bir salgın yok' demişti! Yeşim Salkım yine gündem oldu

"Dünyada bir salgın yok" diyen Yeşim Salkım'dan yeni açıklama geldi. Sosyal medya hesabından video yayınlayan Salkım, "Küresel oyuna dahil olduğunuz için hepinizi AİHM'e şikayet edeceğim." dedi.

04 Mayıs 2021 Salı 09:21
'Dünyada bir salgın yok' demişti! Yeşim Salkım yine gündem oldu

Daha önce de "Anlayın artık dünyada bir salgın yok" açıklamasıyla gündeme gelen Yeşim Salkım, bu kez de "Bu küresel oyuna kendiniz de dahil olduğunuz için hepinizi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) şikayet edeceğim, koca bir yalansınız" dedi.

"NE BEDENİME NE DE ÇOCUĞUMA DOKUNULMASINA İZİN VERMEYECEĞİM"

Yeşim Salkım sosyal medyadan paylaştığı videoda "Ben ne bedenime, ne çocuğuma dokunulmasına izin vermeyeceğim" diye seslendi. "Bizim hayatımızdan çaldınız hepiniz bunun bir bedeli olacak" notuyla paylaştığı videoda Salkım şunları kaydetti:

"HEPİNİZİ AİHM'E ŞİKAYET EDECEĞİM"

"Yaklaşık bir buçuk senedir insanları mağdur ettiğiniz için, insanları işsiz bıraktığınız için, bu küresel oyuna kendiniz de dahil olduğunuz için, televizyona çıkıp sürekli bilmediğiniz konuda biliyormuş gibi sağdan soldan toparladığınız bilgilerle doktorculuk oynadığınız için, sırf kendinizi şöhret etmek adına insanlara korku saldığınız için, sır normal hastalığa yakalanıp da korkusundan günde 5 kere hastaneye gidenler için ve en sonra da çocuklarımıza bulaştığınız için hepinizi AİHM'e şikayet edeceğim.

"DAVALARI TEK TEK AÇACAĞIZ"

Biz şu anda kendi aramızda toplanıp bu davaları tek tek açacağız. İnsanlar intihar etmeye başladı. Zengini çok zengin, fakiri çok fakir ettiğiniz için. Ağzımıza taktığınız maskelerin hammaddelerini açıklamadığınız için. Bu sahte oyunun, sahte düzenin, Bill Gates denilen tüm dünyadaki ilaç firmalarına uyduğunuz için hepinizi AİHM'e şikayet edeceğiz. Ben ne bedenime, ne çocuğuma dokunulmasına izin vermeyeceğim. Çünkü komple koca bir yalansınız."

Son Güncelleme: 04.05.2021 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15