Ev sahibiyle davalık olan Tamer Karadağlı'ya mahkemeden tahliye et kararı

Geçen aylarda ev sahibiyle mahkemelik olan oyuncu Tamer Karadağlı'nın ödediği 10 bin 500 TL kiranın evin 55 bin TL olan rayicinin çok altında kaldığına ve evi tahliye etmesine karar verildi.

03 Haziran 2023 Cumartesi 14:29
Ev sahibiyle davalık olan Tamer Karadağlı'ya mahkemeden tahliye et kararı

Geçen aylarda ev sahibiyle mahkemelik olan oyuncu Tamer Karadağlı'nın ödediği 10 bin 500 TL kiranın evin 55 bin TL olan rayicinin çok altında kaldığına ve evi tahliye etmesine karar verildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'un haberine göre, Tamer Karadağlı ile Göktürk’te oturduğu evin sahibi arasında yaşanan tahliye davasının duruşması 1 Haziran’da görüldü. İstanbul 14. İcra Hukuk Mahkemesi'nde görülen davaya ev sahibinin vekili Avukat Yasemin Kumbaracıbaşı Ünüvar ile Tamer Karadağlı’nın avukatı Mehmet Murat Aslan katıldı.

Tamer Karadağlı’nın avukatı oyuncunun her yıl ev sahibiyle anlaşarak yasal oranda zam yaptığını, daha önce ev sahibiyle aralarındaki ödemeyle ilgili bir sorun yaşamadıklarını ve davanın reddini belirtti.

Yasemin Kumbaracıbaşı Ünüvar ise evin tahliyesini ve bilirkişi raporundaki ödemenin yapılmasını talep etti. Mahkeme Tamer Karadağlı hakkında oturduğu evi tahliye etmesi yönünde karar verdi. Karadağlı'nın karara itiraz hakkı bulunuyor.

Son Güncelleme: 03.06.2023 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15