FOX TV'den Ayrılan Zuhal Topal, Davalık Olduğu Acun Ilıcalı'nın Kanalıyla Anlaştı

FOX TV ile yollarını ayıran sunucu Zuhal Topal, Yemekteyiz programı yüzünden davalık olduğu Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ile anlaştı. Gündüz kuşağında program sunması için Topal'la anlaşan Ilıcalı, haberi de Instagram hesabından verdi.

18 Ağustos 2021 Çarşamba 11:50
FOX TV'den Ayrılan Zuhal Topal, Davalık Olduğu Acun Ilıcalı'nın Kanalıyla Anlaştı

Uzun zamandır gündüz kuşağında program sunan Zuhal Topal, iddialara göre zam talebi kabul edilmediği gerekçesiyle FOX TV ile yollarını ayırdı. Günlerdir hangi kanala transfer olacağı merak edilen Topal, arasının iyi olmadığı Acun Ilıcalı ile el sıkıştı.

TRANSFERİ ACUN ILICALI DUYURDU

Yeni sezonda gündüz kuşağında program sunması için Zuhal Topal ile anlaşan Acun Ilıcalı, müjdeli haberi de Instagram hesabından verdi. Topal'la fotoğrafını paylaşan Ilıcalı, "Gündüz kuşağının başarılı ismi Zuhal Topal artık TV8. Hoş geldin" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15