Gencebay: Cumhurbaşkanımızı Bile Eleştiriyorlar!

Şarkıcı Orhan Gencebay pandemi döneminde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 'İstanbul Yeditepe Konserleri'ni övdü, “Salgın ortamında müzik sektörüne çok yararlı oldu. Çok güzel bir organizasyondu" diyerek sosyal medyadan eleştirenleri kötü niyetli olmakla suçladı.

15 Mart 2021 Pazartesi 13:45
Gencebay: Cumhurbaşkanımızı Bile Eleştiriyorlar!

Gencebay, Sabah gazetesine verdiği röportajda şunları söyledi:  “Sosyal medyayı kötü niyetle kullananlar var. Bakmıyorum bile eleştirilere. Maalesef bu art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar. Ben devletime saygılı biriyim. Tabii ki davet edildiğimde gideceğim. Müzik sektörümüzle ilgili sorunlarımızı, taleplerimizi kime söyleyeceğiz, kimden yardım isteyeceğiz? Devletimizden. Daha önceki liderlerle de bir araya gelirdim. Erdoğan, halkımıza hizmet vermek için var gücüyle çalışıyor. Yıllardır tanıyorum kendisini. ‘Siyasette en önemli hedefim yerli ve milli değerlerimizi korumak’ demişti bana yıllar önce. Bu hedefini de başarmak için kararlı şekilde çalışıyor. "

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15