Haluk Levent'in gerçek soyadı hayranlarını şaşırttı

Haluk Levent, kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile yıllardır Türkiye'nin dört bir yanında yardımlara koşmaya devam ediyor. Haluk Levent'in sosyal medya hesabındaki 'Acil' ibaresi ise yaptığı yardımlarla ilgili sanılıyordu. Ancak ünlü sanatçının gerçek soyadının 'Acil' olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.

25 Ekim 2021 Pazartesi 09:09
Haluk Levent'in gerçek soyadı hayranlarını şaşırttı

Şarkıcı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent'in soyadıyla ilgili detay hayranlarını şaşırttı.

YARDIMLARLA İLGİLİ SANILIYORDU

Levent'in Instagram hesabındaki 'halukleventacil' kullanıcı adını görenler yardımlarla ilgili sanıyordu. Ünlü şarkıcının soyadının gerçekten Acil olduğu öğrenildi. Hayranları bu detay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Haluk Levent'in soyadının Acil olması hayranlarını şaşırttı!

Sosyal medyadaki bir kullanıcı tarafından dikkat çekilen olayda, ünlü şarkıcının sosyal medya hesabındaki "Acil" ibaresine vurgu yapıldı.

hhh

KIZININ VE KARDEŞİNİN SOYADI ORTAYA ÇIKARDI

Haluk Levent hakkındaki bilgilerde, doğum adının Haluk Acil olduğu yer alırken, kızının adı ve soyadı Ela Acil, kardeşinin ismi ise Berkant Acil olarak görülüyor.

Son Güncelleme: 25.10.2021 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15