Hazer Amani: Sıla sahnede olduğu gibi mutfakta da başarılı

Hazer Armani, 10 ay önce aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Sıla'nın mutfakta çok başarılı olduğunu söyledi.

16 Kasım 2019 Cumartesi 11:28
Hazer Amani: Sıla sahnede olduğu gibi mutfakta da başarılı

Sıla, Şef Hazer Amani ile 10 ay önce aşk yaşamaya başlamıştı. Önceki akşam sevgilisinin doğum gününü, Hazer Amani’nin Maslak’ta açtığı Fireroom’da kutladılar. Aralarında Yasemin-İzzet Özilhan’ın da olduğu 150 davetli geç saatlere kadar eğlendi.

'Kutlamayı lokantanın açılışına denk getirmek istedik'

Hazer Armani, “42 yaşıma bastım. Aslında doğum günüm 16 Kasım. Ama biz, kutlamayı lokantanın açılışına denk getirmek istedik” dedi.

'Sahnede olduğu gibi mutfakta da başarılı'

Hazer Amani, “Sıla size yemek pişiriyor mu, yaptıklarını beğeniyor musunuz?” sorusuna “Evet yapmaz olur mu? Sahnede olduğu gibi mutfakta da başarılı. Eli lezzetli. Zeytinyağlı yemekler ondan sorulur. Etliler ve pilavları ise ben yapıyorum” yanıtını verdi.

'Sevgilimi kıskandım'

Saçlarını ördüren Hazer Amani, “Daha önce Sıla yaptırmıştı. Sevgilimi kıskandım. Yeni imajımı o da çok beğendi” diye konuştu.

(Posta)

Son Güncelleme: 16.11.2019 11:32
Anahtar Kelimeler:
SılaHazar Armani
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15