İbrahim Kutluay'dan Cenk Küpeli'nin babasına: Ben yandım oğlun yanmasın

Eski manken Demet Şener'in 3 gün önce evlendiği işadamı Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli ile Şener'in eski eşi İbrahim Kutluay'ın arkadaş olduğu iddia edildi. Kutluay'ın nikah öncesi Avni Küpeli'ye, "Ben yandım oğlun yanmasın" dediği de öne sürülen iddialar arasında

25 Haziran 2019 Salı 15:02
İbrahim Kutluay'dan Cenk Küpeli'nin babasına: Ben yandım oğlun yanmasın

Nikahta Cenk Küpeli'nin anne ve babasının olmaması 'Demet Şener istenmeyen gelin' haberlerine neden olmuştu. 

Cenk Küpeli haberlerle ilgili olarak 'Anne ve babamla yakında tanışacaklar, evliliğimizde sorun yok' demişti.  2. Sayfa programında bugün sürpriz evlilikle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

Cenk Küpeli'nin basketbol yorumcusu olan babası Avni Küpeli ile İbrahim Kutluay'ın arkadaş olduğu ortaya çıktı. İbrahim Kutluay ile Avni Küpeli arasında düğün öncesi bir telefon görüşmesi olduğu ve Kutluay'ın baba Küpeli'ye 'Ben yandım oğlun yanmasın' dediği de iddialar arasında.

Son Güncelleme: 25.06.2019 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15