İlker Ayrık: Hiç istemediğim insanlara araba vermek zorunda kaldım

Doğu Demirkol İle Alelade Show konuklarından biri de İlker Ayrık idi. İlker Ayrık sunduğu yarışma programıyla ilgili samimi bir itirafta bulundu. Ayrık açıklamasında "Hiç istemediğim insanlara araba vermek zorunda kaldım" dedi.

07 Kasım 2022 Pazartesi 09:00
İlker Ayrık: Hiç istemediğim insanlara araba vermek zorunda kaldım

Doğu Demirkol İle Alelade Show İlker Ayrık konuk oldu. Başarılı oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, sunduğu Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışmaya dair samimi bir açıklama yaptı.

Ayrık açıklamasındaa "Hiç istemediğim insanlara araba vermek zorunda kaldık. Ben insanım, ben tarafsız olmak zorunda değilim, adil olmak zorundayım. Elbette taraf tutuyorum" dedi.

jkljlş

Sözleri Demirkol'u şaşırtan ünlü isim konuşmanın devamında ise "Aile hikayelerini bildiğim yarışmacılar vardı, ihtiyaçları olduğunu biliyorum, kazanamıyorlar, eve gidince moralim bozuluyor. Hiçbir zaman vakit geçirmek istemeyeceğim, hoşlanmadığım insanlara araba verdim" dedi.

Son Güncelleme: 10.11.2022 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15