Kerimcan Durmaz, türkü söyledi...

Kalça danslarıyla olay olan sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, Diyarbekir Yolunda türküsünü söyledi. Türkü söylerken kullandığı şive ise şaşkınlık uyandırdı.

12 Aralık 2019 Perşembe 12:08
Kerimcan Durmaz, türkü söyledi...

Uçak tuvaletinde çektiği müstehcen görüntülerinden dolayı 10 ay hapsi istenen Kerimcan Durmaz, eğitimini tamamlamak için gittiği New York'tan döndü. Türkiye'ye döner dönmez DJ'lik yapmaya devam eden Kerimcan Durmaz, dün akşam Diyarbakır'daki bir mekanda sahne aldı. Sahne sonrası Diyarbakır'ı gezen Durmaz, söylediği türküyle de takipçileri şaşırtmayı başardı.

DİYARBEKİR YOLUNDA TÜRKÜSÜNÜ ŞİVEYLE SÖYLEDİ

New York ve Los Angelas'ta yaptığı kalça danslarıyla gündeme gelen Kerimcan Durmaz, bu sefer de "Diyarbekir Yolunda" isimli türküyü okudu. Türküyü şiveli bir şekilde söyleyen fenomen, bu anları da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Sahneden gece yarısı inen Kerimcan Durmaz, bir baklavacıya gitmeyi de ihmal etmedi.

KALÇA DANSLARIYLA DİKKATLERİ ÜSTÜNDE TOPLADI

Kısa bir süre önce YouTube kanalı açan Kerimcan Durmaz, günlük yaşantısını kayda alarak paylaşmaya devam ediyor. Eğitimini tamamlamak için gittiği New York'ta metroya binerek kalça dansı yapan Durmaz, son olarak da Los Angelas'ta tanımadığı kadınlarla kalça dansı yapmıştı. Durmaz, yaptığı dansları da YouTube kanalından paylaşmıştı.

Son Güncelleme: 12.12.2019 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15