Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal: Çok sert geçiyor, perişan oldum

Cihan Ünal'ın kızı oyuncu Irmak Ünal, sosyal medya hesabından Koronavirüs'e yakalandığını duyurdu. "Gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok sert geçiyor, perişan oldum. Çevremizdeki insanlar için dikkatli olmak zorundayız" diyen Ünal, "Hataya kurban gittim" dedi. "Kimsenin seyahati beni ilgilendirmiyor ama seyahat sonrası karantinanız beni ilgilendiriyor" diyen Ünal, 3 gündür ilacının kendisine ulaşmadığını söyledi.

29 Ekim 2020 Perşembe 11:45
Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal: Çok sert geçiyor, perişan oldum

Oyuncu Irmak Ünal, Instagram hesabından Koronavirüs'e yakalandığını duyurdu. Dört gündür Koronavirüs'le boğuştuğunu belirten Irmak Ünal, paylaşımında şunları dile getirdi:

“‘Boğuşuyorum’ diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum. Bütün yazı çok dikkatli geçirdim, Bodrum’da tam bir izolasyon temposunda yaşadım. Doğru beslenme ile bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalıştım. Sosyalleştiğim zamanlarda çok dikkatliydim.

Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul’a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Herkes farklı geçiriyor. Ancak uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor. Ben bu tarz bir hataya kurban gittim. Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim. Çünkü ben kendimce kurallarım var. Annem ve üvey babam kronik hasta çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Kimsenin seyahati beni ilgilendirmiyor ama seyahat sonrası karantinanız beni ilgilendiriyor."

Ünal açıklamasının devamında, "Çok sert geçiyor, perişan oldum. Çevremizdeki insanlar için dikkatli olmak zorundayız. Çok sağlıklı olmama rağmen benim vücudumda yenik düştü. Lütfen kapalı alanlarda da maske takın" dedi.

"3 gündür ilacım bana ulaşmadı"

Ünal 3 gündür ilacını alamadığını, hâlâ kendisine ilaç ulaşamadığını söyledi. Sisteme bile pozitif olduğunun geçmediğini söyledi.

Son Güncelleme: 29.10.2020 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15