MasterChef'ten elenen Murat, gözyaşlarına engel olamadı!

6 yarışmacının eleme potasında olduğu MasterChef'in dün akiam yayınlanan bölümünde gözyaşları sel oldu. Elemeye kalan Suna, Murat, Eda, Alican, Rıfat ve Ekin arasında yarışmaya veda eden isim, jüri üyelerine bile duygulandırdı.

01 Kasım 2019 Cuma 11:59
MasterChef'ten elenen Murat, gözyaşlarına engel olamadı!

TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Yarışmaya veda eden Murat, gözyaşlarına hakim olamazken jüri üyeleri de duygusal anlar yaşadı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

MasterChef'te takım oyununda şefleri istediği kurabiyeleri zamanında yetiştiremeyen Ekin ve Alican'a ceza verilmiş ve dokunulmazlık oyunu oynamadan eleme adayları yapılmışlardı. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımdan Batuhan bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazanarak Suna'yı eleme adayı gösterdi. Takım oylamasında ise elemeye giden isim Murat oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda ise kişisel dokunulmazlığı kazanan Cemre, eleme adayı olarak Rıfat'ı seçti. Mavi takımdaki oylamada ise Eda'nın adı yazıldı. Böylece MasterChef'te bu hafta ceza alan Ekin ve Alican'la birlikte, Suna, Murat, Rıfat ve Eda elemeye kalan isimler oldu.

Son Güncelleme: 01.11.2019 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15