Masumlar Apartmanı'ndan Sezen Aksu sürprizi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, yeni bölüm sürprizi ile izleyenleri heyecanlandırdı. Dizi, ekrana gelecek 20. bölümünde, Sezen Aksu'nun yeni şarkısı Affet'i, duygusal bir sahne ile ilk kez izleyenleriyle paylaşacak.

31 Ocak 2021 Pazar 09:18
Masumlar Apartmanı'ndan Sezen Aksu sürprizi

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. TRT 1 ekranlarından yayınlanan, Deniz Madaoğlu'nun kaleme aldığı dizi, hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile her hafta başka bir olayı gündeme getirirken, bu hafta ekrana gelecek yeni bölüm sürprizi ile izleyenleri heyecanlandırdı.

DUYGUSAL SAHNEDE YENİ ŞARKISI İLE EŞLİK EDECEK

Dizinin 2 Şubat Salı akşamı izleyici ile buluşacak olan 20. bölümünde, usta sanatçı Sezen Aksu da şarkısıyla yer alacak. Masumlar Apartmanı'na seslendirip bestelediği yeni şarkısı 'Affet' ile eşlik olacak olan Aksu, böylece şarkısını ilk kez dizi ile görücüye çıkarmış olacak. Şarkının Naci ve Safiye'nin geçmiş günlerini anımsadığı sahnede çalacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 31.01.2021 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15