Nilperi Şahinkaya Burak Deniz'in özrünü kabul etmedi

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçen aylarda tartışma yaşadığı oyuncu Burak Deniz'e ilişkin, "Süreç devam ediyor ve savcı atandı. Uzun zaman olduğu için insanlar da soruyor, 'Geri adım mı attınız' diye ama öyle bir şey yok" dedi.

14 Kasım 2022 Pazartesi 09:19
Nilperi Şahinkaya Burak Deniz'in özrünü kabul etmedi

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, heykeltraş sevgilisi Emre Yusufi’nin eserinin de yer aldığı 5. İstanbul Komedi Festivali kapsamında düzenlenen sergiye katıldı.

Şahinkaya “Erşan Kuneri” dizisinin ardından şu günlerde Cem Yılmaz’ın “Ayzek’le Bir Gece” filminde rol alıyor. Nilperi Şahinkaya, Cem Yılmaz’ın bu kez komik bir film çekmediğini belirtti.

Ünlü oyuncu geçen hafta bir dijital platformun gecesinde, mahkemeye verdiği meslektaşı Burak Deniz’le pişti olmuştu. Nilperi Şahinkaya, Adana’da masasına gidip olay çıkaran Deniz’e karşı açtığı davadan vazgeçmeyeceğini vurguladı.

Şahinkaya, Burak Deniz’in olay sonrası yaptığı özür açıklamasına da ikna olmadığını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 14.11.2022 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15