Oyuncu Can Yaman'dan dansöz ile göbek şov!

Genç kızların gözde ismi Can Yaman, arkadaşlarıyla gittiği mekanda göbek attı. Dansözle oynayan Yaman, bir ara cüzdanından para çıkartarak dansözün göğsüne para sıkıştırdı.

15 Kasım 2019 Cuma 11:45
Oyuncu Can Yaman'dan dansöz ile göbek şov!

Son olarak Erkenci Kuş dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Can Yaman, dün akşam gittiği bir mekanda yanına gelen dansözle göbek attı.

DANSÖZÜN GÖĞSÜNE PARA SIKIŞTIRDI

Can Yaman, dün akşam yakın arkadaşlarıyla Etiler'deki bir makana gitti. Gecede eğlenceli dakikalar yaşayan Yaman, bir ara dansözün yanına gelmesiyle şaşkına uğradı. Dansöze önce oturduğu yerden eşlik eden Yaman, yanındaki arkadaşının ısrarıyla masada kalkarak göbek atmaya başladı. Keyifli halleriyle dikkat çeken Yaman, bir ara cüzdanından para çıkartarak dansözün göğsüne sıkıştırmayı da ihmal etmedi.

SAÇLARINI BAĞIŞLAYACAK

Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden yakışıklı oyuncu, Ocak ayında askere gidecek olmasıyla ilgili de konuştu. Erkenci Kuş dizisinde rol aldığı karakter gereği saçlarını uzatan ve sonrasında kestirmeyen Yaman, askere gitmeden önce kestirdiği saçlarını açık artırmaya koyacağını ve sonrasında da bağışlayacağını söyledi.

Son Güncelleme: 15.11.2019 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15