Show Haber'den Ayrılan Ece Üner'in Yerine Kim Getirildi?

Sürpriz bir karara imza atan Ece Üner, Show Ana Haber sunuculuğunu bırakma kararı almıştı. Zaman zaman yapmış olduğu çıkışlarla adından söz ettiren Üner'in yerine yeni dönemde Show Ana Haber'i Dilara Gönder sunacak.

28 Temmuz 2021 Çarşamba 13:19
Show Haber'den Ayrılan Ece Üner'in Yerine Kim Getirildi?

Ece Üner, 7 yılı aşkın sürenin ardından Show Ana Haber sunuculuğundan ayrılma kararı almış ve ardından da Kanal D ile anlaşmıştı. Medya kulislerinde Üner'in yerine kimin getirileceği ise merak konusuydu.

EYLÜL AYINDA BAŞLIYOR

Show Ana Haber'in yeni sunucusu Dilara Gönder oldu. Uzun yıllar NTV Spor ve NTV'de sunuculuk yapan Dilara Gönder, Haber Global'de yayınlanan haber yarışma programıyla, bir süre önce ekranlara dönmüştü. Başarılı sunucu Dilara Gönder, Eylül ayında yeni sezonla birlikte Show Ana Haber sunuculuğu görevini üstlenecek.

DİLARA GÖNDER KİMDİR?

2004 yılında medya sektörüne adım atan Gönder, Fenerbahçe TV'de MusicBox isimli programla sunuculuk kariyerine başladı. 2007 yılına kadar Fenerbahçe TV'de çalışan Gönder daha sonra Lig TV'ye transfer oldu ve orada 2,5 yıl çalıştı.

Sonrasında TRT'de Formula 1 yarışlarını takip eden Gönder, 2010 yılında NTV Spor'un kadrosuna dahil oldu. Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilen başarılı sunucu 2014 yılında Kanal D'de yayınlanan 'Ne Diyosuun' adlı dizide rol aldı ve ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Star TV'deki Sil Baştan dizisinde de oynayan Gönder son olarak TRT'nin sevilen dizisi Baba Candır dizisinde rol aldı. 2017 yapımı Box'un Yıldızları programında sunuculuk yapan Gönder, Haber Global ekranlarında yayınlanan Ne Haber programını sunmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15