Songül Öden’den ODTÜ mesajı

Gümüş ve Umutsuz Ev Kadınları dizileriyle adını geniş bir kitleye duyuran oyuncu Songül Öden, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ODTÜ'de yaşanan ağaç katliamına tepki gösterdi.

15 Temmuz 2019 Pazartesi 11:22
Songül Öden’den ODTÜ mesajı

Bundan yaklaşık bir hafta önce Ankara’da Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yerleşkesinde yapılması planlanan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdu için çok sayıda ağaç kesildi. Bu tarz bir kesimin yapılacağını haber alan öğrenciler her ne kadar ağaçların kesileceği alana çadır kurup tepkilerini gösterse de çok sayıda ağacın kesilmesine engel olamadı. Yaşanan bu üzücü gelişme sonrasında tepkiler çığ gibi büyürken, pek çok ünlü isim de sosyal medya hesabı üzerinden yaşananlara tepki gösterdi. ODTÜ’de yaşanan ağaç katliamına tepki gösterenlerden biri de oyuncu Songül Öden oldu. Bir ağaca sarılmış halde göründüğü bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Öden, karenin üzerine de ODTÜ yazdı.

Son Güncelleme: 15.07.2019 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15