Aliağa'dan Bir Petrol Sızıntısı Haberi Daha!

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Mahir Polat, Aliağa'da bulunan bir yük gemisinin söküm işlemi yapılırken petrol bazlı bir sızıntının gerçekleşmesini Meclis gündemine taşıdı.

21 Ekim 2019 Pazartesi 13:53
Aliağa'dan Bir Petrol Sızıntısı Haberi Daha!

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Mahir Polat, İzmir’in Aliağa ilçesinde hurdaya çıkan bir yük gemisinin söküm işlemi yapılırken, gemide petrol bazlı sızıntı meydana gelmesini Meclis gündemine taşıdı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlanması istemiyle soru önergesi veren Polat “Berrak koyları ile turizmin merkezi olan İzmir’in güzel doğası her geçen gün kirleniyor. Bölgede faaliyet gösteren gemilere ve fabrikalara yapılan denetimler artırılarak gereken ceza işlemleri en ağır şekilde uygulanmalıdır.” dedi.

Son Güncelleme: 21.10.2019 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15