Kahramanmaraş Yine 'Üvey Evlat'; "Ne Tren Kaldı Ne De Hızı!"

CHP’li Ali Öztunç, çevre illere kıyasla bir hayli gölgede bırakılan Kahramanmaraş’a hızlı tren sözünün de tutulmaması sonrası, “Hızlı tren Kahramanmaraş’ı yine teğet geçti. Kahramanmaraş yine üvey evlat. Kahramanmaraş’ı çantada keklik görenler bunun bedelini ödeyecek. İnşallah hızlı treni biz iktidarımızda getireceğiz.” Dedi.

07 Ekim 2021 Perşembe 15:27
Kahramanmaraş Yine 'Üvey Evlat'; "Ne Tren Kaldı Ne De Hızı!"

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya hızlı treni yapılıyor, buralara hızlı tren gidiyor ama Kahramanmaraş'ı teğet geçiyor.” İfadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’a her seçim döneminde verilen sözlerin tutulmamasını sert bir dille eleştiren ‘Atom Karınca’, kentin ‘üvey evlat’ muamelesi gördüğünü belirterek, “Kahramanmaraş'ı çantada keklik görenler, çantada keklik olduğunu zannedenler, bunun bedelini ödeyecekler. Kahramanmaraş'a da hızlı treni inşallah iktidarımızda biz getireceğiz.” Dedi.

“NE TREN KALDI, NE DE HIZI”

Öztunç'un Meclis’te yerinden söz alarak, memleketine dair yaptığı konuşma şu şekilde oldu;

“AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Sayın Bülent Tüfekçi, geçtiğimiz günlerde Devlet Demiryolları Genel Müdürü Sayın Metin Akbaş'ı ziyaretinin ardından, Pazarcık Narlı Mahallesinden Malatya'ya hızlandırılmış tren projesinin etüt ihalesinin yapılacağını açıklamıştı. Malatyalılar için doğru bir karar, sevindirici bir haber. Ama Kahramanmaraş'a yine hızlı tren es geçti. Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya hızlı treni yapılıyor, buralara hızlı tren gidiyor ama Kahramanmaraş'ı teğet geçiyor. Her seçimde söz verildi Kahramanmaraş'a hızlı tren gelecek dedi, ama ne tren kaldı, ne de hızı kaldı. Kahramanmaraş yine üvey evlat olarak gösteriliyor. Kahramanmaraş'ı yine es geçtiler. Kahramanmaraş'ı çantada keklik görenler, çantada keklik olduğunu zannedenler bunun bedelini ödeyecekler. Kahramanmaraş'a da hızlı treni inşallah iktidarımızda biz getireceğiz.”

Son Güncelleme: 07.10.2021 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15