Milletvekili Erol, iptal edilen incelemelerin yapılmasını istedi

Suriye'de rejim güçlerinin Mehmetçiğe yaptığı hain saldırı nedeniyle deprem bölgesi Elazığ'a gelecek olan komisyonların, iptal edilen incelemesinin yeniden planlanmasını isteyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Meclis Başkanı'na yeniden talepte bulundu.

11 Mart 2020 Çarşamba 13:44
Milletvekili Erol, iptal edilen incelemelerin yapılmasını istedi

24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Yaraların sarılması için çalışmalar sürerken CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talep ettiği Çevre ve İmar Komisyonu’nun Elazığ ve Malatya’da incelemelerde bulunacağı bildirilmişti. Ancak 20 Ocak 2020 tarihinde deprem bölgesine gelmesi planlanan komisyonun ziyareti Suriye’de rejim güçleri tarafından Mehmetçiğe yapılan hain saldırı nedeniyle iptal edilmişti. Bunun üzerine Milletvekili Erol, komisyonun gelmesiyle ilgili yeni bir planlama yapılması için Meclis Başkanı'ndan talepte bulundu.


Milletvekili Erol, Meclis Başkanı'na yeniden bulunduğu talepte, "24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da yaşanan deprem sonrası Çevre Komisyonu ile İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyelerinden oluşturulacak bir heyetin Elazığ’da incelemelerde bulunması hususundaki talebim tarafınızca değerlendirilmiş olup, takdirinizle ilgili komisyonlara 20 Şubat 2020 tarihinde görevlendirmeler yapılmıştır. Suriye’de rejim güçleri tarafından Mehmetçiğimize yapılan hain saldırı nedeniyle yapılması planlanan ziyaret iptal edilmiştir.  Çevre Komisyonu ile Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyelerinden oluşan heyetin yeniden Elazığ’da görevlendirilmesi hususunu takdirinize saygılarımla arz ederim” dedi.

Son Güncelleme: 11.03.2020 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15