Mühendislere verilen sözler tutulmuyor!

CHP Adana Milletvekili Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, ziraat ve gıda mühendislerine söz verilmesine rağmen 30 aydır atama yapılmadığına işaret etti.

06 Kasım 2019 Çarşamba 14:54
Mühendislere verilen sözler tutulmuyor!

Kanun teklifleri, soru önergeleri ve Meclis Araştırması sunarak çözüm aradığını aktaran Barut, “Memlekete yararlı bireyler olarak çaba gösteren bu insanlarımızın dramına kayıtsız kalamazsınız” dedi.

‘SÖZÜNÜZÜ TUTUN'

Tarımın son derece stratejik bir sektör olduğuna dikkat çeken Barut, “Tarladan sofraya gıda zincirini oluşturan bu meslek gruplarımızı AKP hükümeti görmezden geliyor.

Geçmiş dönem Tarım ve Orman Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın 10 bin 551 kişilik atama yapılacağı sözünün üzerinden 30 ay geçmesine rağmen hala gelişme yok. Bu dram sona ermesini bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 06.11.2019 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15