Ahmet Akın; "Aydınlık gelecekten hiç şüphemiz yoktur”

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet ettiği gençlere seslenen Ahmet Akın, “Türk Milleti olarak, aydınlık gelecekten hiç şüphemiz yoktur” dedi.

18 Mayıs 2020 Pazartesi 10:36
Ahmet Akın; "Aydınlık gelecekten hiç şüphemiz yoktur”

CHP’li Ahmet Akın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada Türk Gençliğinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere olan inancını bugüne kadar boşa çıkarmadığını ve sonsuza kadar da çıkarmayacağını vurguladı.

Ahmet Akın şunları söyledi:

“Bugün, Türki Milleti’nin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak, bağımsızlık meşalesini yakmasının 101. yıl dönümü!

Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum günü!

Türk Gencinin bayramı!

Tam bağımsızlığa gönül vermiş, can vermiş kahramanların diyarı, Kuvayı Milliyenin Başşehri Balıkesir’in onur günü!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesini rehber edinen Türk Gençliği her şeyden daha çok emindir ki, Milli Mücadele ve Kuvayı Milliye ruhuyla doğar, vatan, bayrak, millet sevgisi ile yaşar. Türk Genci hiç şüphesiz çok iyi bilir ki; ‘muhtaç olduğu kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.’

Mustafa Kemal Atatürk’ün en çok güvendiği gençlerimizin ebediyete kadar özgürlüğüne, bağımsızlığına, vatanına sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Türk Milleti olarak, aydınlık gelecekten hiç şüphemiz yoktur. Türk Gençliği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün inancını boşa çıkartmayacaktır ve emanet aldığı ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’.

Şanlı tarihimizde çok önemli bir yere sahip olan bu anlamlı günün 101. yılında,  başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum.”

Son Güncelleme: 18.05.2020 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15