Ahmet Kaya: "Trabzonspor'umuzun başarısını gölgeleyemezsiniz!"

Trabzonspor’umuz ile ilgili kötü niyetli bazı çevrelerin kamuoyunda oluşturmaya çalıştığı "Trabzonspor korunuyor, kollanıyor" algısı nedeniyle oynanan iyi futbol ve haklı galibiyetler gölgelenmeye çalışılmaktadır. Bu haksızlığa derhal son verilmelidir.

21 Şubat 2020 Cuma 15:12
Ahmet Kaya: "Trabzonspor'umuzun başarısını gölgeleyemezsiniz!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, kamuoyunda oluşturulan "Trabzonspor korunuyor, kollanıyor" algısı nedeniyle oynanan iyi futbolun ve haklı galibiyetlerin gölgelenmeye çalışıldığını belirterek bu haksızlığa son verilmesi çağrısında bulundu.

Ahmet Kaya, Trabzonspor’un başarısındaki en büyük etken kulübümüzün iyi yönetilmesidir, teknik kadromuzdur, futbolcularımızdır ve muhteşem taraftarlarımızın kenetlenmesidir.

Bu kenetlenme iyi futbol ve haklı galibiyetlere dönüşmüş bu da bizi ligin zirvesine çıkarmıştır. İyi bir yönetimimiz, kaliteli futbolcularımız ve Trabzonspor’la yatıp kalkan tutkulu taraftarlarımız var.

Her zaman olduğu gibi bu sezon da, Cemil Usta’nın adına yakışır bir şekilde tertemiz emek ve saygı çerçevesinde mücadelemizi veriyoruz. Camia olarak şampiyonluğa inandık, kenetlendik, başarımızın sırrı budur.” dedi.

Bunu anlayamayanların senaryolar yazdığını söyleyen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzonspor’un hakkını savunmanın siyaset yapmak olmadığını, fakat Trabzonspor’un adını kullanarak siyasilerin reklamının yapılmasının, birilerinin Trabzonspor’un koruyucusu, kurtarıcısı gibi lanse edilmesinin Trabzonspor’a ve tertemiz tarihine zarar verdiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Üst üste kazandığı şampiyonluklarla Türk Futbolunda Anadolu Devrimini gerçekleştiren, Trabzon’un sınırlarını aşarak tüm Türkiye’nin sempatisini kazanan Trabzonspor’umuz, kişilere, partilere, siyasilere mal edilemeyecek kadar büyük bir kulüptür. O yüzden herkes Trabzonspor’la ilgili eylem ve söylemlerine dikkat etmelidir.”

VERİLMEYEN PENALTILARIMIZI; KIRMIZI KARTLARI KİMSE KONUŞMADI

“Bugün Trabzonspor’un kollanıldığı algısını yaratmaya çalışanlar ligin ilk yarısında Trabzonspor’un verilmeyen penaltılarını, rakip takımlara gösterilmeyen kırmızı kartları, VAR hakemlerine dahi başvurulmadan es geçilen pozisyonları hiç konuşmadılar. Trabzonspor’u sahada durduramayacaklarını anlayıp oyunu saha dışına çekmeye çalışanların Trabzonspor’umuza yönelik "korunuyor, kollanıyor" algısı yaratma çabaları boş çabalardır.

Bu kişilere tavsiyem, Ligin en çok galibiyet alan, en çok gol atan takımı olduğumuzu unutmasınlar. Trabzonspor’umuzu iyi izlesinler, futbol nasıl oynanır öğrensinler, boş sözlerle kendi başarısızlıklarını örtmeye çalışmasınlar.”

KORUNMAK, KOLLANMAK İSTEMİYORUZ.

“Trabzonspor çok büyük bir camiadır. Trabzonsporlular olarak, kimseden bir ayrıcalık beklemiyoruz, korunmak, kollanmak istemiyoruz.

Bizim tek istediğimiz temiz futboldur, maçların hakkaniyetli yönetilmesidir. İyi oynayanın, hak edenin kazanmasıdır. Futbolumuzun içine yuvalanmış kirli yapıların temizlenmesidir, masa başı oyunların bitmesidir.

Biz, alın terimiz ve emeğimizle kazanacağımız, anamızın ak sütü gibi helal bir şampiyonluklar için onurumuzla mücadele eden bir camiayız.

 ŞEHRİ TRABZONSPOR'UMUZUN BAYRAKLARIYLA DONATALIM

“Belediye başkanlarımıza ve taraftarımıza da bir çağrı yapmak istiyorum.

Cemil Usta Sezonu’nda, omuz omuza, yan yana, biz bize kenetlendik ve emin adımlarla şampiyonluğa yürüyoruz. Bu sene o senedir.

Gelin, evlerimizi, iş yerlerimizi, sokaklarımızı ve şehrimizi Trabzonspor’umuzun tertemiz bayraklarıyla donatalım.

Son Güncelleme: 21.02.2020 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15