"AKP Hiç Bir Alanda Hukuk Tanımıyor"

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gamze Taşcıer, Mamak Şahintepe’de daha öncesinde sosyal-kültürel donatı alanı olan, ancak Mamak Belediyesi tarafından imar değişikliği yapılarak ticaret ve konut alanı olarak satılan arsada, mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma ve iptal kararı olmasına rağmen inşaat çalışmasının devam etmesi nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı.

23 Aralık 2020 Çarşamba 12:10
"AKP Hiç Bir Alanda Hukuk Tanımıyor"

 Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin halkın taleplerine kulak tıkayarak sattığı alanda mahkeme kararlarının tanınmadığını belirten Taşcıer, “Mamak Belediyesi rant için Şahintepe halkının büyük ihtiyaç duyduğu sosyal donatı alanı yerine arsayı ticaret ve konut alanı olarak değiştirerek sattı. Ancak mahkeme kararları umursanmadan inşaat sürüyor. Mamak Belediyesi ise bu suçu görmezden gelerek halktan yana olmadığını gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

“DEMEK Kİ MURAT KÖSE BURADA BİRİLERİNE SÖZ VERMİŞ”
Mahalelilerin inşaat alanı önünde yaptıkları açıklamaya da kayıtsız kalındığını belirten Taşcıer, “Mahalle halkı bu alana daha önce belirtildiği gibi sosyal-kültürel donatı alanı yapılmasını istiyor. Zaten halk nefes alacak alanlara muhtaçken, eldeki alanları da rant için imar değişiklikleriyle satışa çıkaran Mamak Belediyesi, halkın değil, birilerinin emrinde çalıştığını gösteriyor. Arsayla ilgili mahkemenin yürütmeyi durdurma ve iptal kararı olmasına rağmen, inşaat sürüyor ve belediye kılını kıpırdatmıyor. Demek ki Murat Köse burada birilerine söz vermiş durumda. Hukuku tanımayanlar da Köse’ye güvenerek suç işlemeyi sürdürüyor.” dedi.

“MAMAK BU BECERİKSİZ YÖNETİMDEN BIKTI”
Mamak halkının ilk seçimde gerekli dersi vereceğinin altını çizen Taşcıer, “Mamaklıların hakkını korumayan, halk için değil, rantiyeciler için çalışan bir yönetimin ilk sandıkta alacağı cevap açıktır. Mamak bu beceriksiz yönetimden bıktı. Tek yaptığı kendi beceriksizliğinin suçunu Ankara Büyükşehir Belediyesine atmaya çalışmak olan, Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki söylemleriyle her geçen gün kendini daha da rezil eden, en büyük vizyonu Millet Kıraathanesi diye parkın ortasına bir konteyner koymak olan bir belediye başkanının Mamak’a katacağı hiçbir değer olmadığını vatandaş görüyor. Mamaklılar önlerine gelecek sandığı dört gözle bekliyor.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.12.2020 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15