AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan: "Sarıkamış'taki öğrencileri Kars merkeze taşıyarak sorunu çözüyoruz"

Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’ta üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşadığını söyledi. Arslan, "Sadece Sarıkamış ilçemizde eksik olan yurt sayımız için yeni bir yurt daha yapıyoruz. Sarıkamış’ta bazı eksiklikler var. Bu öğrencileri Kars merkeze taşıyarak çözmüş bulunmaktayız" dedi.

04 Ekim 2021 Pazartesi 20:12
AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan: "Sarıkamış'taki öğrencileri Kars merkeze taşıyarak sorunu çözüyoruz"

AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’ta üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşamadığını öne sürdü. Arslan, "Sadece Sarıkamış ilçemizde eksik olan yurt sayımız için yeni bir yurt daha yapıyoruz. Sarıkamış’ta bazı eksiklikler var. Bu öğrencileri Kars merkeze taşıyarak çözmüş bulunmaktayız" dedi.

Göreve yeni başlayan Kağızman Kaymakamı Hamza Türkmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Arslan burada yaptığı açıklamada Kars ili genelinde üniversite öğrencilerinin yurt ve barınma sorunu olmadığını savundu. Arslan şöyle konuştu:

"Üniversite öğrencilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığımızın ve ilgili kurumların desteği ile il merkezi ve ilçeler dahil gerek üniversite gerek ortaöğretim öğrencilerimizin tamamı yurtlara yerleşti. Sadece Sarıkamış ilçemizde eksik olan yurt sayımız için yeni bir yurt daha yapıyoruz. Sarıkamış’ta bazı eksiklikler var. Bu öğrencileri Kars merkeze taşıyarak çözmüş bulunmaktayız. İlimiz genelinde bulunan tüm yurtlarımızın tamamı misafir öğrencililerimizi ağırlayacak donanıma sahiptir.”

Anahtar Kelimeler:
KarsAhmet Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15