Ali Öztunç'tan ses getiren başarı

Ali Öztunç, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 36’ıncı Olağan Kurultayı’nda bir dönem daha Parti Meclisi’ne seçildi. 589 oyla 7. sıradan PM'ye giren Öztunç tüm sandıklardan oy almayı da başardı.

06 Şubat 2018 Salı 09:48
Ali Öztunç'tan ses getiren başarı

CHP'de  52 Parti Meclisi (PM) üyesi ile 15 kişiden oluşan YDK üyelerinin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aday gösterilen 12 kişiden Bilim Yönetim ve Kültür Platformu'nun (BYKP) 8 üyesinin belirlendiği seçimler büyük heyecana sahne oldu.

Liderlik yarışının ertesi günü gerçekleştirilen Parti Meclisi seçimleri sonucu ses getiren isimlerden birisi de CHP'nin çalışkan isimlerinden Ali Öztunç oldu.

Bir önceki dönemde Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer almamasına rağmen rahatlıkla PM'ye seçilen Öztunç, gece gündüz demeden sahada olmasının karşılığını aldı ve 589 oyla 7. sıradan PM'ye tekrar seçildi.

"PARTİMİZİN İKTİDAR OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM"

36. Olağan Kurultay'da bu sefer genel başkanın anahtar listesinde de yer alan ve milletvekili olmamasına rağmen seçim sonucunda ilk on isim arasına ismini yazdıran isimlerden birisi olan Öztunç, sosyal medyadan verdiği mesajda partisinin iktidara gelmesi için daha çok çaba sarf edeceğinin vurgusunu yaptı.

Öztunç mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli dostlar; 36. olağan kurultayımızda 589 oy alarak 7. sıradan yeniden Parti Meclisi Üyeliğine seçildim. Yüksek oy almam sorumluluğumu arttırdı. Bundan sonra daha da çok çalışarak partimizin iktidar olması için çalışacağım. Bu süreçte bana büyük destek veren başta Kahramanmaraş il başkanımız Esat Şengül olmak üzere tüm il ve ilçe başkanlarımıza , kurultay delegelerimize , Kahramanmaraş il örgütümüze ve tüm yoldaşlarıma teşekkür ederim."

Son Güncelleme: 06.02.2018 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyit cingöz 2018-02-06 10:34:15

Başarıların devamını dilerim başkanım yolun açık olsun

banner15