Bahçeli'den Kılıçdaroğlu yorumu: “Faturayı ödemezse elektriği kesilmelidir”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, elektrik zamları geri alınıncaya kadar faturasını ödemeyeceğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi ve “Faturayı ödemezse elektriği kesilmelidir” dedi.

10 Şubat 2022 Perşembe 19:26
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu yorumu: “Faturayı ödemezse elektriği kesilmelidir”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, elektrik zamları geri alınıncaya kadar faturasını ödemeyeceğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi ve “Faturayı ödemezse elektriği kesilmelidir” dedi.

MHP Lideri Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun dün gece yaptığı "Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim. Bu da böyle biline" açıklamasını Twitter mesajıyla eleştirdi. Bahçeli’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

“CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu video kaydı yapmaya iyice merak sardı. Gördüğüm kadarıyla bu alanda sivrildikçe sivriliyor, sürekli gelişme kaydediyor! Önünün açık olduğunu düşünüyorum. Ne yapsın fukara, akşamları can sıkıntısına başka türlü çözüm bulamıyor.

Ancak tehlikeli sularda kulaç atıyor, can simitsiz şekilde derinlere dalıyor ve boy veriyor. Maazallah boğulma riski taşıdığını da göremiyor. Düştüğü denizde yılana sarılarak kıyıya çıkacağını zannediyor. Basiret bağlandı mı ne söylense boş, hangi tembih yapılsa boşunadır.

Dün akşam yine kameranın karşısına geçip ‘elektrik faturasını ödemeyeceğini’ ifade ve iddia etmiş. İlk olarak bu bir tercihtir, ikinci olarak ve daha vahimi sivil itaatsizlik maskesi altına iliştirilmiş bir isyan denemesidir. Bu tehditkâr meydan okumaya göz yumulamaz.

Faturayı ödemezse elektriği kesilmelidir. Günü geldiğinde kuzu kuzu ödeyeceğini, tam tersi bir gelişme olursa milletin bunu ödettireceğini biliyor ve inanıyoruz. Yine de karanlıkta kalmasına gönlüm razı olmuyor. Vicdanı karanlık olsa da evinin karanlığa gömülmesine üzülürüm.

Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır.

Hayırlı olsun Sayın Kılıçdaroğlu, elimizden gelen budur, yetinmesini, sabretmesini, kandili de idareli kullanmasını bilmen temennimdir. Şu sözü de unutma ki: Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakacaktır. İçine düştüğün karanlığı aydınlatacak henüz bir ışık da yoktur.”

Son Güncelleme: 10.02.2022 19:27
Anahtar Kelimeler:
MHPDevlet Bahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15