Bu da oldu! Milletvekili Londra'da poz verdi, adına Meclis'te oy kullanıldı...

AKP’li Alpay Özalan, Erdoğan ile İngiltere’ye gitti. Özalan, Londra’da bu pozu verdiği sıralarda Ankara’da ise adına oy verildi. Meclis’te yoklama yapılınca da ‘Kuliste’ denildi.

07 Aralık 2019 Cumartesi 10:03
Bu da oldu! Milletvekili Londra'da poz verdi, adına Meclis'te oy kullanıldı...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İngiltere’ye giden AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan için Meclis’te oy verildi. Genel Kurul’da olmayan vekil için kimin oy pusulası gönderdiği anlaşılamadı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, Genel Kurul’da oy sahtekarlığı vetolu termik santral yasanın görüşmesinde gerçekleşti. Özlan’ın adı okununca bazı vekiller “Dışarıda, kuliste” dedi. Adına pusula verildiği saatlerde Alpay Özalan’ın Londra’da cami açılışına katıldığı öğrenildi. Özalan, açılışta Yusuf İslam ile geziye katılan gazetecilerle selfie yapıp sosyal medya hesabından paylaştı.

Son Güncelleme: 07.12.2019 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15