CHP'den JES Çıkarması!

CHP Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından kurulan “Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu” çalışmalarına başladı. İlk durak Aydın.

15 Ocak 2021 Cuma 15:10
CHP'den JES Çıkarması!

Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç başkanlığında kurulan komisyon, 19 Ocak Salı günü çalışmalarına başlıyor. Dört gün sürecek komisyon çalışmasında amacının jeotermal enerji ile ilgili konularda bilgi toplamak, araştırma yapmak, tedbirler geliştirmek ve önerilerde bulunmak olduğu belirtilirken, bu kapsamda Aydın, Manisa, Denizli, Muğla ve İzmir’de konuyla ilgili kurum ve STK’lar, yerel yönetimler ve yurttaşlarla görüşülerek saha incelemeleri yapılacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç.

BÖLGE VEKİLLERİ SAHADA

Komisyonda PM üyesi Gizem Özcan, Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Muğla Milletvekili Mürsel Alban ve İzmir Milletvekili Mahir Polat bulunuyor.

“SORUN YERİNDE ÇÖZÜLÜR”

Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu’na başkanlık eden Ali Öztunç, “CHP olarak sahadaki çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Komisyonumuz ile sorunu yerinde inceleme anlayışıyla 4 günlük saha incelemeleri ve arama toplantıları planladık. CHP olarak, strateji ve politikalarımızı bu anlayışla inşa ediyoruz” dedi.

Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu’nun 4 günlük programı şöyle:

19 Ocak Salı günü Aydın

20 Ocak Çarşamba günü Manisa

21 Ocak Perşembe günü Denizli ve Muğla

22 Ocak Cuma günü İzmir

Son Güncelleme: 15.01.2021 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15