CHP'li Arık: “Akıl hastanesine yatması gerekenler FETÖ’ nün, PKK’nın kandırdıklarıdır”

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin partisini ve kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi. AK Parti’nin iktidar olabilmek ve iktidarda kalabilmek için FETÖ ile PKK ile işbirliği yaptığını belirten Arık, “CHP’nin şeytanla işbirliği yapabileceğini söyleyenler önce aynaya baksın. Biz iktidar için şeytanla çuvala girmedik ama AK Parti iktidar olabilmek, iktidarda kalabilmek için şeytanla çuvala girdi” dedi. Arık, akıl sağlığı yerinde olan bir kişinin hiçbir tekrar tekrar kandırılmayacağını belirterek, “Akıl hastanesine yatması gerekenler FETÖ’nün, PKK’nın kandırdıklarıdır” diye konuştu.

07 Mart 2021 Pazar 16:40
CHP'li Arık: “Akıl hastanesine yatması gerekenler FETÖ’ nün, PKK’nın kandırdıklarıdır”

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, katıldığı televizyon programında kendisini ve CHP’yi hedef alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarına yanıt verdi. Gittiği her toplantıda, katıldığı her programda yalan ve yanlışlar CHP’yi hedef alan Özhaseki’nin söylediği sözlere karşılık verilmesini hazmedemediğini ifade eden Arık, “İstiyorlar ki, her türlü yalanı söyleyelim, algı operasyonları yapalım ama hiç kimse de bize karşılık vermesin. Yok, böyle bir dünya, söylediğiniz her sözün karşılığı alacaksınız. Hem de öyle yalanlarla, masallarla değil salt gerçeklerle…” dedi.
“ŞEYTANLA İŞBİRLİĞİ YAPAN AK PARTİ’DİR”
Özhaseki’nin “CHP’lilerin hepsinin akıl hastanesine yatması lazım” sözlerine karşılık veren Arık, meselenin sadece seçim kazanmak değil, demokrasiyi hazmetmek olduğunu ifade etti. CHP’nin Türkiye’ye demokrasiyi getiren parti olduğunu ifade eden Arık, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bizim için millet iradesi kutsaldır. Milletimizin verdiği her karar bizim başımızın tacıdır. Onun için seçim kazanmak için ne terör örgütlerinden ne de sapıklardan medet ummadık”

Yerel seçimlerde Millet ittifakının başarısının tesadüf olmadığını belirten Arık, ilk seçimlerde Millet İttifakının zaferle çıkacağını belirtti. Bunun için tek güvencelerinin millet olduğunu ifade eden Arık, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “CHP’nin şeytanla işbirliği yapabileceğini söyleyenler önce aynaya baksın. Biz iktidar için şeytanla çuvala girmedik ama AK Parti iktidar olabilmek, iktidarda kalabilmek
için şeytanla çuvala girdi. Mesele seçim kaybetme meselesi değildir. Mesele demokrasiyi hazmetme meselesidir. Akıl hastanesi meselesine gelince akıl sağlığı yerinde olan insanlar her türlü terör örgütü tarafından tekrar ve tekrar kandırılmazlar. Eğer kandırılıyorlarsa akıl hastanesine yatması gereken onlardır. Akıl sağlığı yerinde olan hiç kimse kahraman Türk subaylarını teröristlerin gizli tanıklığı ile terörist ilan etmez. Akıl hastanesine yatması gereken biri varsa kahraman Türk subaylarını terörist diyenler, FETÖ yalanlarına Allah’a iman eder gibi inananlardır. Akıl sağlığı yerinde olan hiç kimse devletin kozmik odasını teröristlere teslim etmez. Akıl hastanesine yatması gerekenler devletin kozmik odasını teröristlere açanlardır.

Son Güncelleme: 07.03.2021 16:47
Anahtar Kelimeler:
Chpçetin ArıkAKPFETÖPKK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15