CHP’li Tutdere’nin Girişimleriyle, İBB’den Adıyaman’daki Belediyelere Destek

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere’nin girişimleri sonucunda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Adıyaman’daki muhalefet partili belediyelere yardım eli uzatıldı. Adıyaman’daki belediyelere 2 tır yardım malzemesi gönderildi.

13 Nisan 2021 Salı 11:18
CHP’li Tutdere’nin Girişimleriyle, İBB’den Adıyaman’daki Belediyelere Destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen çöp konteynırları, belediye işçi kıyafetleri, bilgisayarlar, internet kurulum malzemeleri ve hijyen malzemelerinin içinde bulunduğu yardım tırları; Gölbaşı, Tut, Kahta ilçeleriyle; Yaylakonak, Kesmetepe, Kömür, Pınarbaşı, Harmanlı ve Şambayat Belde Belediyelerine dağıtılmak üzere Adıyaman’a ulaştı.

Adıyaman’a ulaşan malzemelerinin dağıtım töreninde konuşan Milletvekili Tutdere, pandeminin başından itibaren Büyükşehir Belediyeleri, İl ve İlçe Belediyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak her zaman yurttaşların yanında olduklarını, bu zorlu süreçte imkanlar dahilinde yurttaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanmaya çalışıldığına ifade etti. 

Yardımlar Gelmeye Devam Edecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Başkanlığı’nda bir ay önce gerçekleştirilen toplantıyı hatırlatan Milletvekili Tutdere, “Sayın Ekrem İmamoğlu ile yapmış olduğumuz toplantıda Adıyaman’daki belediyelerimizin ihtiyaçlarını iletmiştik. Gerçekleştirilen toplantıda Sayın İmamoğlu bundan sonraki süreçte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarını yasalar dahilinde Adıyamanlılar için seferber edeceğinin sözünü vermişti. Bugün de Ekrem İmamoğlu’nun vermiş olduğu sözü tuttuğunu görüyoruz. Adıyaman’daki özellikle muhalefete ait belediyelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak yardım malzemeleri şu anda Adıyamanımıza ulaştı. Bundan sonra ki süreçte de yardımlar gelmeye devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Adıyaman’a Hizmet Yarışında İktidarın Önündeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adıyaman’a hizmet yarışında, iktidarın önünde olduğunu ifade eden Milletvekili Tutdere, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Adıyaman’a hizmet yarışında iktidarın önündeyiz, bunu herkesin bilmesi lazım. Cumhuriyet Halk Partisi bütün kadrolarıyla, belediyeleriyle Adıyamanlıların yanındadır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün imkanlarını Adıyaman için seferber etmeye devam edeceğiz. Adıyaman Milletvekili olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na ve yardımları belediyelerimize ulaştırmak için İstanbul’dan Adıyaman’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Heyetine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yardımlar Konusunda İktidarın Ayrımcılığıyla Karşı Karşıyayız
Milletvekili Tutdere ayrıca, iktidarın yardımlar konusunda ayrımcılık yaptığını ifade ederek, “Yardımlar konusunda bir ayrımcılıkla karşı karşıyayız. Belediyelerimiz bugüne kadar, Belediyeler Birliği başta olmak üzere ilgili bakanlıklardan hak ettiği destekleri alamadı.   Kamu kaynaklarının belediyelerimize eşit ve adil bir şekilde dağıtılmasını istiyor, bunun mücadelesini veriyoruz.” dedi.

 

Son Güncelleme: 13.04.2021 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15