Çürük karpuz temizliği için işçileri cenaze aracıyla getirdiler!

CHP’li Mahmut Tanal’ın deşifre ettiği Van’daki çürük karpuz skandalında yeni perde: Farkedilmesin diye belediye işçilerini cenaze aracıyla getirdiler.

10 Haziran 2020 Çarşamba 15:24
Çürük karpuz temizliği için işçileri cenaze aracıyla getirdiler!

İran’dan getirilen ve haftalarca Van Tren Garı’nda vagonlarda bekletildiği için çürüyen, meyve ithalatçısı tüccarların “Çürük karpuzu halkımıza yediremeyiz. Karpuz çürümüş. Sağlıklı değil. Gelip analiz edebilirler” diyerek ortada bıraktığı tonlarca karpuzun ayıklanarak kayyumla yönetilen Van Büyükşehir Belediyesi ve kaymakamlıkların aşevleri ile askeri kışlalara taşındığını görüntüler eşliğinde deşifre eden CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, meselenin peşini bırakmıyor.

ANLAŞILMASIN DİYE İŞÇİLER CENAZE ARACIYLA TAŞINDI!

Tanal şimdi de skandalın ortaya çıkmasının ardından çürük karpuz dolu vagonları temizlemekle görevlendirilen belediye işçilerinin, Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracıyla taşındığına ilişkin görüntüleri yayınladı.

CHP’li Mahmut Tanal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Van Tren Garı'ndaki çürük karpuz skandalını görüntüleriyle deşifre etmemizin ardından belediye işçileri, karpuz temizliği için cenaze aracıyla geldi! Herhalde ‘Mahmut Tanal farketmesin’ diye düşündüler! Yine yakalandınız… Cumhurbaşkanlığı sisteminden sonra kurumlara bir haller oldu. Ölmüşüz ağlayanımız yok! Şeffaflık olsaydı, kurallara uyulsaydı, böyle trajikomik görüntüler ortaya çıkmazdı” ifadelerini kullandı.

ASKERLER ÇÜRÜK KARPUZ TEMİZLİĞİNDEN KURTULDU  

Paylaşımlarından sonra vatani görevini yapan askerlerin karpuz toplama ve temizlik işinden kurtulduğunu aktaran Tanal, şunları kaydetti: “Bizi sevindiren gelişme ise askerlerimiz, Mehmetçiklerimiz karpuz temizliğinden, ayıklamasından kurtuldu. Bugün kışladan asker getirilmedi. Askerlerimiz ve aileleri bizlere bol bol dua ediyor. Yalnız öyle kolay kurtulmak, meselenin üstünü örtmek yok.”
Çürük karpuzlar arasındaki bir kamu kurumunun kamyonuna ait görüntüleri de paylaşan Tanal, “Bizi takip etmeye devam edin, daha çok karpuz keseceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 10.06.2020 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15