Davutoğlu: Erdoğan dahil eski Cumhurbaşkanları ve Başbakanların ailelerinin mal varlıklarının araştırılsın!

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şehir Üniversitesi ile ilgili sözlerine yanıt vererek, Cumhurbaşkanı Erdoğan dahil olmak üzere yaşayan eski Cumhurbaşkanları ve Başbakanların ailelerinin mal varlıklarının araştırılmasını önerdi. Erdoğan gün içerisinde gerçekleştirdiği konuşmada eski yol arkadaşları Davutoğlu, Babacan ve Şimşek'i dolandırıcılıkla suçlamıştı.

07 Aralık 2019 Cumartesi 22:45
Davutoğlu: Erdoğan dahil eski Cumhurbaşkanları ve Başbakanların ailelerinin mal varlıklarının araştırılsın!

Yeni Parti kurmak için harekete geçtikten sonra hedef tahtası haline getirilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehir Üniversitesi ile ilgili sözlerine yanıt verdi. Davutoğlu, devri yapılan arazinin eğitim dışında bir alanda kullanılmasının mümkün olmadığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere yaşayan bütün eski ve mevcut Cumhurbaşkanları ile Başbakanların ve onların birinci derece akrabaların siyaset öncesi ve sonrası mal varlıklarının tespiti için Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasını önerdi.

 Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

elnrduexyaa5hno.jpg

elnrduiwoaieesc.jpg

Son Güncelleme: 08.12.2019 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15