Doğru Parti, Genel Merkez binasını açtı

Rıfat Serdaroğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Doğru Parti, Ankara’daki Genel Merkez binasının resmi açılışını yaptı.

03 Kasım 2020 Salı 19:01
Doğru Parti, Genel Merkez binasını açtı

Rıfat Serdaroğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Doğru Parti, Ankara’daki Genel Merkez binasının resmi açılışını yaptı.

Türkiye’nin 97’nci partisi olarak 26 Ağustos’ta resmi olarak kurulan Doğru Parti yöneticileri bugün Anıtkabir’e giderek Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesinde saygı duruşunda bulundu. Doğru Parti heyeti saygı duruşunun ardından Misakı Milli Kulesine geçti. Rıfat Serdaroğlu, Anıtkabir Özel Defterine şu mesajı yazdı:

“Bugün huzurunuza derin bir üzüntü içinde geldik. Zira çağdaş Türkiye Cumhuriyeti bugün maalesef bütün değerli kurumları ile birlikte ciddi tehlike altındadır. Aziz Atam çaresizlik ve huzursuzluk sizin evlatlarınıza yakışmaz. Sizin ilkelerinize bağlı olan bizler emanet ettiğiniz Cumhuriyetin ilelebet yaşaması için nöbeti devralıyoruz. Bizler Doğru Parti mensupları olarak itinayla kurduğunuz çağdaş, modern, laik, demokrat ve hukukun üstünlüğünü ilke edinmiş Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatma sözü veriyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene."

Doğru Parti Başkanlık Divanı ve Ankara yöneticileri Anıtkabir'in ardından Cemal Nadir Sokağa geçerek, düzenlenen törenle Genel Merkez binasının açılışını yaptı.

Son Güncelleme: 03.11.2020 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.