Fatih Altaylı: "İnce dedikoduları"

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, dün sağlık sorunları gerekçesiyle programını iptal eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkındaki "dedikoduları" köşesine taşıdı.

11 Mayıs 2023 Perşembe 13:13
Fatih Altaylı: "İnce dedikoduları"

Altaylı, dün uzun zamandır ilk kez İnce'nin telefonuna ulaşamadığını belirterek şöyle devam etti:

"Belli ki, olağan dışı bir durum vardı. Dedikodular, İnce’nin parti yönetimi ile tartıştığı, teşkilatın İnce’ye çekilmesi için baskı yaptığı ve çekilmemesi halinde parti teşkilatının genel başkanı toptan istifa etmekle tehdit ettiği yönünde gelişti.

Hatta baskı o kadar fazla olmuş ki, İnce kurtuluşu 'Fenalık geçirmekte' hatta 'Kalp krizi geçiriyor' taklidi yapmakta bulmuş diyenler oldu.

Ben bunların hiçbirine inanmadım. Muharrem Bey’in yorgunluğu bir gün önce yüzüne vurmuştu. Ekranda gördüğümde şaşırmış, 'Sanki 20 yıldır devleti yönetiyormuş gibi yorgun görünüyor' demiştim.

Bu yorgunluğun bir yerden patlaması çok normal. Ben başından beri İnce’nin aday olmasını eleştirenlere 'Hakkı olan herkes gibi o da olabilir' dedim.

Çekil baskısını hep yanlış buldum. Bugün ise sadece yanlış değil, gereksiz de.

Çünkü bugün itibarıyla alması muhtemel oy oranı o kadar geriye düştü ki, İnce’nin adaylığının seçim sonucu açısından çok da önemi kalmamış gibi görünüyor. Muhtemelen teşkilatın 'Çekil' ısrarı da bu yüzden." 

Yazının tamamı için tıklayın.

Son Güncelleme: 11.05.2023 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.