Gelecek Parti'li Özcan: "Korona aşıları yok, sadece bir aşı var, o da Çin aşısı"

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Doğu Türkistanlılar’ın Çin'e iade edilmesi için yapılan anlaşmaya rağmen bir de aşı anlaşması yapılmasına tepki gösterdi. Özcan, " Bir an evvel nüfusumuzun tamamına yetecek miktarda, arz güvenliğini temin edecek şekilde Korona aşıları için gerekli anlaşmaları yapın dedik. Sonuç ortada Korona aşıları yok. Sadece bir Korona aşısı var, o da Çin aşısı. Çin’le kurdukları 'zillet ittifakı' yeterince milletin onurunu kırmamış gibi, bir de gidip Çin’le aşı anlaşması imzaladılar" dedi.

30 Aralık 2020 Çarşamba 18:52
Gelecek Parti'li Özcan: "Korona aşıları yok, sadece bir aşı var, o da Çin aşısı"

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Doğu Türkistanlılar’ın Çin'e iade edilmesi için yapılan anlaşmaya rağmen bir de aşı anlaşması yapılmasına tepki gösterdi. Özcan, "Bir an evvel nüfusumuzun tamamına yetecek miktarda, arz güvenliğini temin edecek şekilde Korona aşıları için gerekli anlaşmaları yapın dedik. Sonuç ortada Korona aşıları yok. Sadece bir Korona aşısı var, o da Çin aşısı. Çin’le kurdukları 'zillet ittifakı' yeterince milletin onurunu kırmamış gibi, bir de gidip Çin’le aşı anlaşması imzaladılar" dedi. 

Özcan, Gelecek Partisi’nin gündeme ilişkin görüş ve önerilerini parti sosyal medya hesabından yayınlanan bir video ile açıkladı. Özcan açıklamasında özetle şunları söyledi: 

"BU NASIL BİR ONURSUZLUK: Artık bir soykırıma doğru giden Doğu Türkistan zulmü karşısında Çin’e bir tek cümle kuramayanlar, gidip Çin’le mazlum Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin birer terörist olarak Çin’e iade edilmesi için anlaşma imzalamışlar. Bu nasıl bir onursuzluktur.  Gerçekten tarihe geçtiniz. Ancak sizin gibi sözüm ona 'yerli ve milli bir iktidar' Doğu Türkistan’ı unutup Çin’in soykırımlarına çanak tutabilirdi. 

SONUÇ ORTADA KORONA AŞILARI YOK: Çin’le kurdukları 'zillet ittifakı' yeterince milletin onurunu kırmamış gibi, bir de gidip Çin’le aşı anlaşması imzaladılar. Bir an evvel nüfusumuzun tamamına yetecek miktarda, arz güvenliğini temin edecek şekilde Korona aşıları için gerekli anlaşmaları yapın dedik. Sonuç ortada Korona aşıları yok. Sadece bir Korona aşısı var, o da Çin aşısı.

AŞIDA SONUÇ KOSKOCAMAN BİR YALAN: Daha kötüsü bu aşıdan da en fazla nüfusumuzun dörtte birine yetecek kadar aşı anlaşması yapılmış. Aşıyla ilgili niçin doğru ve dürüst bilgi veremiyorsunuz? Gerçekten nedir sizi engelleyen? Aylardır 'aşı sorunumuz yok, alternatifli bir şekilde aşı alıyoruz' dediniz. Sonuç koskocaman bir yalan.

OKULLARI AÇMAYI BECEREMİYORSUNUZ: Dünyanın her tarafında okullar pandemi şartlarında açık olmaya devam ederken siz okulları açmayı beceremiyorsunuz. Yetmiyor uzaktan eğitimi de beceremiyorsunuz. Ne ihtiyaç sahiplerine tablet bilgisayar verebiliyorsunuz ne de internet fiyatlarını daha makul, hatta öğrenciler için ücretsiz hale getirebiliyorsunuz.

ESERİNİZLE GURUR DUYABİLİRSİNİZ: İlan ettiğiniz 2825 lira 90 kuruş ile kendinize yakışanı yaparak bu ülkenin çalışanlarını yine açlık sınırına mahkûm ettiniz. Bu artışla aylık asgari ücret sadece 300 Euro!! oldu. Avrupa’da Arnavutluk’tan sonra en düşük asgari ücret düzeyine düşürdünüz ülkeyi. Artık eserinizle gurur duyabilirsiniz, övünebilirsiniz, Ülkeyi ucuz işçi cenneti yaptınız!!

ULUDERE AYDINLATILMALI: 9 yıl önce yaşanan Uludere’nin acısının hala yüreğimizde olduğunu ifade etmek istiyorum. Uludere aydınlatılmalı, sorumlular hukukun önüne derhal çıkarılmalıdır. Hayatını kaybeden kardeşlerimizi tekrar rahmetle anıyoruz."

Son Güncelleme: 30.12.2020 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15