Gürsel Erol: İddialar Doğru ise Yazıklar Olsun!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Günışığı Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca'nın paylaştığı AKP’li 2 vekilin otel ve diğer tüm giderlerinin deprem konutlarının ihalesini alan firma tarafından karşılandığı iddiası üzerine, bunun doğruluğunu bizzat kendisinin araştıracağını ifade etti.

02 Mart 2020 Pazartesi 13:57
Gürsel Erol: İddialar Doğru ise Yazıklar Olsun!

24 Ocak'ta Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden sonra yaralar sarılmaya devam ediyor. CHP Elazığ  Milletvekili Gürsel Erol da depremzedelerin konakladığı çadır ve konteyner kentleri ziyaret ediyor. Depremin yaralarının sarılmaya çalışıldığı bugünlerde, Elazığ’da yayın yapan  Günışığı Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca'nın paylaştığı ''AKP’li 2 vekilin otel ve diğer tüm giderlerinin deprem konutlarının ihalesini alan firma tarafından karşılandığı'' iddiasının olduğunu ve böyle bir şeyin doğruluğunu bizzat araştıracağını belirten Milletvekili Erol, “ Bunun gerçeklik payının olmamasını temenni ediyorum ancak böyle bir şey varsa yazıklar olsun demekten başka bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

Milletvekili Erol, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Depremin yaralarının sarıldığı bugünlerde tüm milletimiz seferber olmuşken, Günışığı Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca'nın paylaştığı AKP’li 2 vekilin otel ve diğer tüm giderlerinin deprem konutlarının ihalesini alan firma tarafından karşılandığı, (Doğruluğunu bizzat araştırıp, yakından takip edeceğim) iddiası beni derinden üzmüştür. Bunun gerçeklik payının olmamasını temenni ediyorum ancak böyle bir şey varsa, depremzede kardeşlerimizin, yetimin fukaranın hakkını yiyenler nasıl hesap verecekler, yazıklar olsun demekten başka bir şey söylemek istemiyorum.  Bunun yanı sıra depremzede mağduriyeti yaparak, kendi çevresindekileri  İl Özel İdaresi’nin şirketi üzerinden iş sahibi yapmaları konusunu da yakından takip ettiğimi, böyle bir şeyin yapılmasının da ahlaki ve insani olmadığını belirtmek isterim. Tüm Elazığ depremzededir, o zaman depremde evsiz kalan tüm ailelerimizin evinden  1’er kişiyi Elazığ’da kamu kuruluşlarında işe yerleştirelim ” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 03.03.2020 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15