İYİ Parti'li Çıray'dan Çakıcı'ya Tepki: Demokrasimizi Tehdittir!

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Alaattin Çakıcı'nın CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmesi üzerine, "Kılıçdaroğlu iki defa ölümden döndü. Buna rağmen siyaseti bırakmadı. Siyasetçileri tehdit eden ve konuşma özgürlüğünü engelleyen şeyler, aslında demokrasimiz için tehdittir" diyerek tepki gösterdi.

18 Kasım 2020 Çarşamba 15:59
İYİ Parti'li Çıray'dan Çakıcı'ya Tepki: Demokrasimizi Tehdittir!

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin girişimiyle çıkarılan af kanunu ile serbest kalan Alaattin Çakıcı'nın CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu 'akıllı ol' diyerek tehdit etmesine çok sayıda siyasiden tepki geldi.

İYİ Parti Milletvekili Aytun Çıray, Kılıçdaroğlu'un daha önce iki defa ölümden döndüğünü anımsatarak, "Buna rağmen siyaseti bırakmadı. Siyasetçileri tehdit eden ve konuşma özgürlüğünü engelleyen şeyler, aslında demokrasimiz için tehdittir" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15