İyi Parti'den "Muharrem İnce" açıklaması: "İddiaların bel altı yönteme taşınması kabul edilemez!"

İyi Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, sosyal medya üzerinden yapılan çeşitli açıklamalarda ortaya atılan iddialarla ilgili bir paylaşım yaptı. Sözcü yazarı Aytunç Erkin de İyi Parti lideri Meral Akşener’in söz konusu açıklamanın altına imzasını attığını ve, “benim ve partimin açıklaması da budur” dediğini aktardı.

11 Mayıs 2023 Perşembe 09:55
İyi Parti'den "Muharrem İnce" açıklaması: "İddiaların bel altı yönteme taşınması kabul edilemez!"

Zorlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "14 Mayıs seçimlerine ilerlerken son günlerde sosyal medya aracılığıyla bazı kişi ve mahlas hesaplar üzerinden birtakım iddiaların ortaya atıldığı görülmektedir" ifadelerini kullandı. Zorlu, şöyle dedi: 

"Şüphesiz ülkemizde yolsuzluk ve yoksulluğun sebeplerinin her anlamda araştırılması, buna ilişkin belge ve iddiaların yetkili makamlarca titizle irdelenmesi milletimizin bizlerden beklediği somut bir mücadeledir. Ancak bu iddiaların özellikle bir kısmının bel altı bir yönteme taşınarak insan haysiyetini ve onurunu aşağılayıcı bir seviyeye ulaşıyor olması Türk siyaseti açısından kabul edilebilir değildir. Şunu kamuoyumuza açıkça ifade etmek isteriz ki, İyi Parti olarak gerek siyasi etik anlayışımız gerekse ahlaki normlar bakımından böyle bir anlayış ve yöntemi doğru bulmadığımız gibi temelden reddediyoruz! 14 Mayıs’ta milletimizle birlikte kazanacak ve siyasi iktidar eliyle 21 yılda oluşturulan yozlaşmaya ciddiyet ve adaletle son vereceğiz. Saygılarımızla."

Son Güncelleme: 11.05.2023 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15