Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul örgütü ile online bayramlaşmada buluştu

CHP İstanbul İl örgütü online bayramlaşmada buluştu. Bayramlaşmaya katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Hepimiz şu gerçeği çok iyi biliyoruz bugün bayram günü, ama bugün bile Türkiye’nin çoğu hanesinde aç insanlar var. Yoksul insanlar var. Bu tabloyu değiştirmek bizim görevimiz. Bu bizim görevimiz. Atatürk’ün ve arkadaşlarının bize yüklediği sorumluluğun gereğini hep beraber yapacağız” dedi.

14 Mayıs 2021 Cuma 18:42
Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul örgütü ile online bayramlaşmada buluştu

CHP İstanbul İl örgütü online bayramlaşmada buluştu. Bayramlaşmaya katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Hepimiz şu gerçeği çok iyi biliyoruz bugün bayram günü, ama bugün bile Türkiye’nin çoğu hanesinde aç insanlar var. Yoksul insanlar var. Bu tabloyu değiştirmek bizim görevimiz. Bu bizim görevimiz. Atatürk’ün ve arkadaşlarının bize yüklediği sorumluluğun gereğini hep beraber yapacağız” dedi.

Pandemi döneminde geleneksel bayramlaşma törenlerinin gerçekleştirilememesi sebebiyle CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve parti meclisi üyeleri, yüksek disiplin kurulu üyeleri, milletvekilleri, il yöneticileri, il kadın kolu başkanı, il gençlik kolu başkanı, ilçe başkanları ve partililer düzenlenen online bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Zoom üzerinden düzenlenen geniş katılımlı bayramlaşma programında konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, "Yüz yüze buluşmaların kucaklaşmaların özlemiyle malum pandemi nedeniyle bayramlaşmamızı online olarak gerçekleştiriyoruz ve İstanbul’da teknolojinin sağladığı imkanlar dahilinde en geniş katılımlı online buluşmadayız" dedi. Memlekete bayramı getirmek için İstanbul örgütü olarak çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Kaftancıoğlu, tüm katılımcıların bayramını kutlayarak sağlık diledi.

"ATATÜRK’ÜN VE ARKADAŞLARININ BİZE YÜKLEDİĞİ SORUMLULUĞUN GEREĞİNİ HEP BERABER YAPACAĞIZ"

Tüm katılımcıların bayram mesajlarını dinleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm katılımcıları selamlarken CHP’nin ülkede temel bir sorun çıktığı zaman oy vermeyen vatandaşların dahi beklentisi olduğu bir parti olduğunu dile getirdi. Raydan çıkan Türkiye’nin CHP tarafından rayına oturtulması için görev üstlenmeleri gerektiğini belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, belediyelerin pandemi döneminde vatandaşa yaptığı sosyal hizmetlere değinerek, "Hiçbir belediye başkanı önlerine çıkan engellerde şikayet etmiyor. Engeli aşarak sorunu çözmeye çalışıyor. Bu CHP’ye yönelik güvenin giderek artmasına yol açıyor. Bizim açımızdan bu çok önemli ve değerli’’ dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şunları aktardı:

"Hepinize mutlu bir bayram diliyorum. Aileleriniz ile güzel bir bayram geçirmenizi isterim. En büyük arzum budur. Bizim görevimiz dava arkadaşlarımızın görevi gerçekten de CHP iktidarında herkesin bayramı bayram heyecanı ve güzelliği ile kutlamasıdır. Evet bayram var biliyoruz evet bayram dolayısıyla mutluluklar diliyoruz, huzurlu bir Türkiye diliyoruz, ama hepimiz şu gerçeği çok iyi biliyoruz bugün bayram günü, ama bugün bile Türkiye’nin çoğu hanesinde aç insanlar var. Yoksul insanlar var. Bu tarihi değiştirmek ve tabloyu değiştirmek bizim görevimiz. Bu bizim elimizde değil bu bizim görevimiz. Atatürk’ün ve arkadaşlarının bize yüklediği sorumluluğun gereğini hep beraber yapacağız. Tekrar hepinize en içten sevgiler saygılar sunuyorum."

"BU MEMLEKETE DAİMİ BAYRAM HAVASINI GETİRECEĞİZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından söz alan CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu; tüm katılımcılara teşekkür ederek "Bu süreçleri çok yakından takip ederek bizlerin omuz başında oldunuz ve hakikaten çok büyük bir aile olduğumuzu bizlere hissettirdiğiniz için örgütümüzün önünde size teşekkürü borç bilirim Sayın Genel Başkanım. Bu memlekette daimî bayram havasını sizlerin öncülüğünde getireceğimizin sözünü vererek iyi günler diliyorum" diye konuştu. 

"ÜLKEMİZE HUZUR VE BARIŞ, MİLLETİMİZE İŞSİZLİĞİN OLMADIĞI GÜZEL BAYRAMLAR DİLİYORUM’’

Bayramlaşmada CHP Yöneticilerinin verdiği mesajlar şöyle oldu:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: "İstanbul’un sorumluluğunun büyük olduğunu ve bu sorumlulukla görevimizi yaptığımızı bilmenizi istiyorum. Bunu da partimizin her kademesinde hissettiğimiz çok net. Biz burada yaptığımız en doğru şeylerin bütün Türkiye’ye yansıyacağını farkındayız. Maksimum titizlikle büyük bir sorumluluk bilinciyle görevini yapan şu anda yüzlerce yönetici sizin huzurunuzda bu sorumluluk ve görev bilinci biliyoruz ki bizleri çok büyük bir başarıya kavuşturacak ve bu başarı da aslında ülkemizi milletimizi arzu ettiğimiz günlere hatta bayramlara kavuşturacak. Dolayısıyla bu sorumluluk hissini taşıyan insanlarla şu anda kol kola hissiyle sizinle buluşabilmek ve bayramlaşabilmek bizim için çok değerli oldu. Bu tür morale ve bu tür kucaklaşmaya ihtiyacımız var. İnşallah nice güzel bayramları çok başarılı bir biçimde yine sizin de önderliğinizde hep beraber sağlarız. Bu duygularla bütün yol arkadaşlarımızın ve başta sizin sayın genel başkanım, herkesin ailelerinin güzel bir bayram geçirmesini diliyorum. Allah’tan sağlık diliyorum. Ülkemize huzur barış milletimize gerçekten dolu işsizliğin olmadığı güzel bayramlar ve günler diliyorum."

"TÜRKİYE’DEKİ İKTİDARIMIZIN KAPISINI İSTANBUL ÖRGÜTÜMÜZÜN AÇACAĞI ÇOK KESİN"

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay: "Türkiye’deki genel iktidarımızın kapısını İstanbul örgütümüzün açacağı çok kesin ve açıktır bu yüzden herkese sorumluluk çok düşse de İstanbul’un sorumluluğunun büyük olduğunun bilincindeyiz. İl Başkanımızın da bu bilinçle çalışmalarını yürüttüğünü biliyoruz. Sayın Genel Başkanım siz başta olmak üzere bütün yol ve dava arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum.”

"GENEL BAŞKANIMIZIN ÖNCÜLÜĞÜNDE CHP VE FİKRİYATIMIZI İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ’’

Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı: "Benim de bir parçası olmaktan gurur duyduğum İstanbul İl Örgütü, bizim en güçlü örgütümüz. Türkiye’de CHP’nin en güçlü örgütü. Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, İBB Başkanımızla, örgütümün her bireyiyle, ilçe başkanlarımızla, İl Başkanımızla, biz bu süreci, bu mücadeleyi daha ileri bir noktaya taşıyacağız. Bundan hiçbir şüphem yok. Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde CHP ve fikriyatımızı iktidara taşıyacağız. Ben saygılar sunuyorum, iyi bayramlar diliyorum.”

"BÜTÜN PARTİLİ ARKADAŞLARIMA EN İYİ DİLEKLERİMİ SUNAR, BAYRAMINI KUTLARIM’’

CHP’nin önceki Genel Başkanlarından Altan Öymen: "Evvelce âdettendir. Ben de onu hiç ihmal etmedim. Bayram günlerinde, bayramın ikinci gününde bulunduğunuz yerdeki parti binasını ziyaret edersiniz. Nerede olursanız olun. Bu alışkanlıkla bu sene ne yapacağız diye düşünürken bu organizasyonun haberi geldi, ben de karşınızdayım. Başta sayın Genel Başkanımız olmak üzere herkese saygılarımı sunuyorum. Bütün partili arkadaşlarıma en iyi dileklerimi sunarım, bayramını kutlarım. Nice nice mutlu bayramlar dilerim, sevgili arkadaşlarım, yoldaşlarım ve Sayın Genel Başkanım.”

"KADIN ÖRGÜTÜMÜZ İNANCININ DA DİRENCİNİN DE YOLUMUZU AYDINLATMASINI DİLİYORUM’’

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman: “Temennimiz bir sonraki bayramı yan yana yüz yüze kutlayabilmek ama biz biliyoruz ki yan yana olamasak da bağımsızlığımız, mücadelemiz demokrasiye olan inancımızla her zaman mücadelemizi büyüteceğiz. Ben gelecek her günün sağlıkla gelmesini temenni ediyorum. Bugün bu toplantıya katılan katılamayan bütün dava arkadaşlarımın, İstanbul’da iktidar hasretimize son veren çok kıymetli başkanlarım sayın Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun, AKP’nin dayatmacı politikalarına karşı mücadelemizi büyüten ve mücadelesiyle bize örnek olan kıymetli Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahsım ve kadın örgütüm adına bayramını kutluyorum ve adım adım iktidara gittiğimiz bu günlerde kadın örgütümüzün inancının direncinin de yolumuzu aydınlatmasını diliyorum."

"HEM ÖRGÜTÜMÜZ HEM DE BELEDİYELERİMİZ VATANDAŞLARIMIZA YALNIZ OLMADIĞINI HİSSETTİRDİ’’

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın: "İki bayramdır geleneksel bayram buluşmalarımızı ne yazık ki yapamıyoruz. Hem sevdiklerimizle hem vatandaşlarımızla soframızı paylaşamıyoruz. Fiziken yan yana gelemesek de büyük ailemizin her durumda hem örgütüyle hem vatandaşla beraber olduğu bu olağan üstü süreçte görebilmek çok değerli. Bu süreçten hem örgütümüz hem de belediyelerimiz hem örnek hem de vatandaşlarımıza yalnız olmadığını her zaman hissettirdi. Ben aynı zamanda tüm örgütümüze teşekkür ederim. Sağlıklı günlerde bir araya gelme temennisiyle herkese sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum."

Son Güncelleme: 14.05.2021 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15