Kılıçdaroğlu: Erdoğan ve Bahçeli Sessiz Kalarak Saldırıyı Özendiriyor

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yönelik saldırıları şiddetle kınaması gerektiğini belirterek, "Sessiz kalarak saldırıyı özendiriyorlar” dedi.

20 Ocak 2021 Çarşamba 14:34
Kılıçdaroğlu: Erdoğan ve Bahçeli Sessiz Kalarak Saldırıyı Özendiriyor

Kılıçdaroğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, burada basın mensuplarını sorularını yanıtladı.  Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yönelik saldırı konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şu ana kadar açıklama yapmaması ile ilgili soru üzerine Kılıçdaroğlu, "Hem Erdoğan’ın hem de Bahçeli’nin saldırıyı şiddetle kınaması lazım. Sessiz kalarak saldırıyı özendiriyorlar” değerlendirmesini yaptı.

"TÜRKİYE YALNIZ VE SAHİPSİZ BİR ÜLKE DEĞİLDİR"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, saldırı ile ilgili soruşturmayı yürüten Savcı Alparslan Tufan'ın, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı tarafından tehdit edilmesine ilişkin ise şunları söyledi:

"Saldırı hakkında savcının soruşturma yapması güzel bir şey. Ama savcının tehdit edilmesi ülkemizin geldiği yer hakkında bir şey anlatıyor. Savcının tehdit edilmesi akıl alıcı bir şey değil. Türkiye yalnız ve sahipsiz bir ülke değildir. Kişinin siyasi görüşünü beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama saygı duymak zorundasınız." 

"AŞI KONUSUNDA BİR PLANLAMA YOK"

Kılıçdaroğlu, yeni parti koronavirüs aşılarının gelmemesine ilişkin ise  "3 milyon doz aşı, ülkenin sorununu çözmesi için yeterli değil. Bir planlama olmadığını görüyoruz. Kapalı dünya vardı. O kapalı dünyayı çözmeye çalışıyoruz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15