Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Sen Git Çetelerle Magazincilik Oyna!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada kendisi ile ilgili sarf ettiği sözlere, “Erdoğan, yine atıp tutmuşsun. Kılıçdaroğlu ülkenin dertlileri ile yan yanadır. Sen git çetelerle magazincilik oyna” diyerek yanıt verdi.

27 Mayıs 2021 Perşembe 14:16
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Sen Git Çetelerle Magazincilik Oyna!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada kendisine yönelik sarf ettiği sözlere yanıt verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, yine atıp tutmuşsun. Kılıçdaroğlu ülkenin dertlileri ile yan yanadır. Sen git çetelerle magazincilik oyna. Adnan Menderes’i de kendi algı oyunlarına alet etme! Bu vesileyle Adnan Menderes’i rahmetle anıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15