MHP'den CHP'ye geçen Engin Ayengin'in rozetini Kılıçdaroğlu taktı

MHP’den 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı, daha sonra da 2018 yılında milletvekili aday adayı olan Engin Ayengin partisinden 2022 yılında istifa ettiği. CHP'ye katılan Ayengin'e rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

01 Şubat 2023 Çarşamba 15:38
MHP'den CHP'ye geçen Engin Ayengin'in rozetini Kılıçdaroğlu taktı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “TBMM'de Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 2018 Genel seçimlerinde MHP'den milletvekili adayı olup bir süre önce partimize katılan Engin Ayengin'e rozetini taktı. Aramıza hoşgeldiniz…” ifadesini kullandı. 

Ayengin, istifasını sosyal medya hesabından şöyle duyurmuştu: 

"Varlık amacımın farkına vardığım gün itibarı, tüm benliğimi adamış olduğum Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Türk milleti ve aziz vatanımın geleceği için hizmet etmeyi bir borç bildim. Atatürk ve Ülkü kimliğimden asla taviz vermeden yürümüş olduğum yolu bir şeref saydım ve sayacağım. Bu yolda tek başıma kalsam son nefesime kadar yürüyeceğim. Bugünden itibaren şahsiyetimi, kişiliğimi ve varlığımı borçlu olduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden üzülerek istifa ettiğimi tüm eş, dost, akraba ve seven sevmeyen herkese duyurmak istiyorum. Geldiğimiz 20 yıllık bu süreç, hangi partili olduğumuzun hiç bir önemi olmadığını ayan beyan ortaya koymuştur. Tek gerçeğimiz kimin Atatürk yolunda yürüdüğüdür.”

Son Güncelleme: 01.02.2023 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15