"Mücadelemiz sonucu ZEYTİNİMİZ kurtuldu"

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent ÖZ, Zeytinlikleri yok edecek kanun maddesinin komisyonda verilen önerge ile geri çekilmesi üzerine yaptığı açıklamada; "Umuyorum ki; Daha önce 6 kez tasarı olarak geldiği halde 7. kez getirilip geri çekilen Zeytin Sahalarını yok edecek maddeler bir daha gündeme gelmemesi en büyük dileğimizdir” dedi.

13 Haziran 2017 Salı 19:10
"Mücadelemiz sonucu ZEYTİNİMİZ kurtuldu"

“Geçtiğimiz hafta CHP olarak Meclis Çalışmalarımız, STK ların mücadelesi ve Toplumumuzun duyarlılığı ve baskısı sonucu, Sayın Bakanında bu taleplere olumlu cevap vermesi ile Zeytin Sahalarını yok edecek tasarı maddesi Genel Kuruldan komisyona geri çekilmişti. Bugün katıldığımız Sanayi Komisyonda ZEYTİN SAHALARINI yok edecek maddenin tasarıdan tamamen çıkarılması yönündeki görüşlerimize, toplumun duyarlı yaklaşımına ve verilen önergeye İktidar Milletvekilleri ve Sayın Bakanın da katılmasıyla, zeytin sahalarını tehlikeye sokacak madde tasarıdan tamamen çıkartılmıştır. Kazanan doğa olmuştur. Zeytinimiz kültürel mirasımız olarak kalmaya devam edecek. Umuyorum ki; Daha önce 6 kez tasarı olarak geldiği halde 7. kez getirilip geri çekilen Zeytin Sahalarını yok edecek maddeler bir daha gündeme gelmemesi en büyük dileğimizdir” dedi.

Son Güncelleme: 14.06.2017 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15