Temel Karamollaoğlu: Bu bir Soygun!

Haftalık basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan Temel Karamollaoğlu, Avrasya Tüneli'ndeki geçiş ücretine yapılan zamma tepki gösterek "Bu bir soygun" dedi.

05 Şubat 2020 Çarşamba 16:00
Temel Karamollaoğlu: Bu bir Soygun!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, Avrasya Tüneli'ndeki geçiş ücretine yapılan zamma tepki gösterdi. Karamollaoğlu, iktidarın enflasyonu ile halkın enflasyonu arasında fark olduğunu dile getirerek “Bildiğiniz üzere Avrasya tüneline geçtiğimiz hafta V oranında zam yapıldı. Şimdi sormak istiyorum işçimize, emeklimize, çalışanımıza zam yapılırken enflasyon rakamları baz alınırken köprülere tünellere yapılan bu fahiş zam ne manaya geliyor? Fiyatlar artıyor, hangi kıstasa göre? Niye çalışana zam yapılırken farklı kıstas, köprüye farklı bir kıstas uygulanıyor. Bunu hepimiz anlamak istiyoruz, bu bir soygun çünkü.

İşin daha da üzücü yanı açıklanan ocak ayı enflasyon rakamlarıdır. Yıllık bazda enflasyon ,15 olarak belirlenmiş. Peki nasıl belirlenmiş; TÜİK kira, fatura ve gıda alışveriş rakamlarını enflasyona dahil etmiyor. Ama vatandaş bu rakamları ödüyor. Faturasına da elektriğine de gazını da bu rakamları ödemek mecburiyetinde. Bu sefer elinde geçimini sağlayacak para kalmıyor. Ama iktidarın bundan haberi yok veya umurunda değil. Çünkü iktidarın enflasyonu ile milletin enflasyonu farklı” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.