Yöneylem Araştırma yeni anket sonucunu yayınladı: "Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın 5 puan önünde"

Yöneylem Araştırma, 'Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkının iki yıllık seyri' diyerek anket sonucunu paylaştı. Ankette Şubat 2021'de Erdoğan'ın 12 puan gerisinde olan Kılıçdaroğlu, son anket itibariyle 5 puan önüne geçmiş durumda.

01 Mart 2023 Çarşamba 15:52
Yöneylem Araştırma yeni anket sonucunu yayınladı: "Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın 5 puan önünde"

Yöneylem Araştırma, 'Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki oy farkının iki yıllık seyri' diyerek anket sonucunu paylaştı.  Ankette Şubat 2021'de Erdoğan'ın 12 puan gerisinde olan Kılıçdaroğlu, son anket itibariyle 5 puan önüne geçmiş durumda.

Anket sonucuna göre Şubat 2021'de Erdoğan yüzde 41, Kılıçdaroğlu ise yüzde 29 oy oranına sahipti. Son yapılan ankete göre ise Kılıçdaroğlu yüzde 46,2, Erdoğan ise daha önce yüzde 38'lere kadar inmesine rağmen yine yüzde 41 oy oranında. 

Son Güncelleme: 01.03.2023 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15