Adana Demirspor evinde kazandı

Ligde son 3 maçtır kazanamayan Medipol Başakşehir, deplasmanda Adana Demirspor'a da 2-1 kaybetti.

19 Mart 2022 Cumartesi 19:13
Adana Demirspor evinde kazandı

Süper Lig’in 30. haftasında Adana Demirspor sahasında ağırladığı Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti. Ligde üst üste 3 maçtır kazanamayan iki takımın mücadelesinde şeytanın bacağını kıran taraf Adana ekibi oldu.

4 maçta 3. yenilgisini alan Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir 11 puan kaybetti. Son 3 maçından sadece 1 puan çıkaran Adana Demirspor da seyircisi önünde yeniden kazanmayı başardı.

38. dakikada Sanuc ile öne geçen Adana Demirspor’a, Aleksic ile karşılık veren Başakşehir 81’de Bjarnason’un golüne engel olamadı.

Alınan bu sonucun ardından Adana Demirspor puanını 48 yaparken 3 maçlık kazanamama serisini sonlandırdı. Başakşehir 47 puanda kalırken galibiyet özlemi 4 maça çıktı.

Ligin bir sonraki haftasında Adana Demirspor, Hatayspor deplasmanına gidecek. Başakşehir sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak.

Son Güncelleme: 19.03.2022 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.